2777
2789

۴ ماه پیش رفتم کلاس شنیون..کلی لوازم و اینا خریدم لعنت به من که رفتم شنیون درسته پول نداشتم همین الانشم از کسی قرض گرفتم هنوز هم نتونستم بهش بدم ..بعد تک تک سالن های شهرمون رفتم گفتم دستیار رایگان میشم گفتن داریم نه ...تک تک سالن ها رو گفتم شنیون میزنم گفتن نه باید کلی خودت نمونه کار و مشتری داشته باشی...منم تو دیوار زدم شنیون رایگان برای مجالس هیچکس نیومد به دوست آشنا فامیل هرکسی گفتم یه بهونه اورد نیومد..مامان و خواهرم هم موهای کوتاهی دارن اینجا هم نیستن ....خیلی ناراحتم همه در ها به روم بسته هست دیروز با کلی آرایشگاه حرف زدم همشون نمونه کار قوی میخواستن رو کله مانکن هم قبول ندارن

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اینجود موقعه ها نباید نا امید بشی همیشه یه شکستی توش یه پیغام از جانب خداست اینو با تمام پوستو استخونم تجربه کردم نه یک بار نه دو بار ،ناامید نشو بگو شکرت خدا و منو بنداز تو مسیر درستی که باید بیوفتم ازش کمک بخواه

بلاخره همه چیز درست میشه
تو دیوار آگهی بزن مدل میخوای،ولی نگو رایگان،رایگان میگی ملت شک میکنن میگن نکنه کارش مفت هم نمیارزه،ب ...

یکماه زدم رایگان هیچ فایده ای برام نداشت بعد اومدم نوشتم شنیون اف خورده برای فلان مناسبت فقط ۲۵۰ هیچکس نیومد

عزیزم اینجود موقعه ها نباید نا امید بشی همیشه یه شکستی توش یه پیغام از جانب خداست اینو با تمام پوستو ...

بخدا انقد دعا کردم گفتم فایده نداره

بخدا انقد دعا کردم گفتم فایده نداره

دعایی که تهش اینجوری فکر کنی فایده نداره ،دعا که فقط التماس و زاری نیست دعا یعنی توکل به کسی که میدونی یه مسولیتو از دوش خودت انداختی رو دوش اون و مطمعنم هستی که برات انجام میده ،وقتی ناامید باشی بهتره اصلا سمتمشم نره چون کاملا بهش بی اعتمادی، یعنی باید هم تلاش کنی هم توکل هم رهاش کنی از فکرت و صبر کن تا ببینی چی میشه

بلاخره همه چیز درست میشه