2777
2789
عنوان

علائم پریودی بعدازدوفاستون

81 بازدید | 11 پست

سلام دوستان مهربونی که تجربه ی استفاده ازدوفاستونودارن... 

1.اینکه بعداز استفاده ی قرص تومدت ده روزه، اولین ماه پریودتون مقدارش کم شدیازیاد؟ 

2.امکان بارداری بایه دوره استفاده ازقرصاوجودداره؟ 

خیلی ممنون 😘😘😘

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هیچ تغییری نکرد وحجمش مثل همیشه بود ولی من باردارنشدم تازه تنظیمم نشدم کلا بی فایده بود برام

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یادمه وقتی دوفاستون خوردم ماه دوم حامله شدم. ولی ماه اول همش لک بینی داشتم 

ببخشید اینومیگم 6روزپیش قرصوتموم کردم 

ازدیروزپریودشدم باعرض معذرت  حالت خونابه داره... شماهم اینجوری بودین ؟

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
عزیزم من هیچ تغییری نکرد وحجمش مثل همیشه بود ولی من باردارنشدم تازه تنظیمم نشدم کلا بی فایده بود برا ...

نکنه پلی کیستیک باشین که تغییری نکردین؟ 

ببخشید اینومیگم 6روزپیش قرصوتموم کردم  ازدیروزپریودشدم باعرض معذرت  حالت خونابه داره... ش ...

نه واسه من ماه اول دوسه روز که خوردم بعدش لک بینی داشتم. ماه دوم اصلا لک ندیدم و حامله بودم. کلا قرص خیلی خوبیه 

نه واسه من ماه اول دوسه روز که خوردم بعدش لک بینی داشتم. ماه دوم اصلا لک ندیدم و حامله بودم. کلا قرص ...

آها.. خیلی ممنون ☺️

دوفاستون نیس که من چند تا داروخونه رفتم نداشت

من حدودبیست روزپیش گرفته بودم داروخونه هاهم داشتن... نمیدونم دوسه روزه خانمااینجاتاپیک میزنن که پیدانمیشه 

جریان چیه 🤔🤔