2777
2789

من فردا جلسه ی چهارممه، مربیم یه اقاییه اخلاقش خوبه شوخی میکنه سخت نمیگیره ولی به هرحال وقتی یه اشتباهی میکنم معذب میشم نمیدونم چی بگم، بگم ببخشید بگم دیگه تکرار نمیکنم چی بگم

حتی وقتی بهش گفتم کسیو ندارم همراهم بیاد یه کم سختش بود چون افسر ببینه بد میشه براش ولی گفت اشکال نداره

بعد شما با همون دوازده جلسه رفتین آزمون دادین؟ یا تمرینم میکردین خارج از کلاس؟ من نمیتونم تمرین کنن احساس میکنم با اون دوازده جلسه اصلا نمیتونم قبول بشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوازده جلسه رفتم بار اول رد شدم مربیم خانم بود برای بار دوم یه جلسه با مربی مرد رفتم خیلی ریلکس بود یه جا پیاده شد گفت خودت دارم کن خیلی استرسم ریخت فرداش رفتم آزمون قبول شدم...تمرین هم نداشتم

عزیزم میشه از اول از مراحل ثبت نام و هزینه هاش بگی منم میخوام ثبت نام کنم ممنونت میشم

باید شناسنامت عکس دار باشه کارت ملیتم حداقل رسیدشو داشته باشی یه سیمکارتم به اسمت باشه، بعد برید پلیس به اضافه ١٠ احراز هویت کنی و با کپی از مدارکت بری ثبت نام کنی، بعدم خودشون آدرس میدن برای معاینه چشم، آزمایش خونم باید بری که گروه خونیت مشخص بشه

خب خانوم چرا نمیگیری؟ منم معذب بودم خانوم گرفتم کلی گفتیم خندیدیم خیلیم خوب بود، من چند جلسه اضافه ه ...

من به آموزشگاه گفتم زن میخوام ولی نمیدونم نداشتن یا چی گفتن آقای فلان بهتره اینو برات میزاریم، از طرفی اکثرا میگن بهتره آدم از مرد یاد بگیره

هرچند که آره خانوم بود راحت تر بودم

من به آموزشگاه گفتم زن میخوام ولی نمیدونم نداشتن یا چی گفتن آقای فلان بهتره اینو برات میزاریم، از طر ...

چه فرقی داره از کی یاد بگیری این زن ستیزانه و چرت و پرت بود هر کدوم راحتی بگیر

جوابتو ندادم یعنی اینقدر حرفت برام غیرمنطقی بوده که خودمو خسته نکردم.

باید شناسنامت عکس دار باشه کارت ملیتم حداقل رسیدشو داشته باشی یه سیمکارتم به اسمت باشه، بعد برید پلی ...

پس اول باید برم پلیس ۱۰.

من میگفتم اول باید برم اونجایی ک اول ثبت نام میکنن

هر جلیه ک اموزش میدن پول میگیرن؟