2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه تاپیک میخوام بزنم راجب آزمون شهری انقدر خاطرات ازمون شهریمو تعریف کردممم اینجا ک دیگ توان تایپ مجددشو ندارم 😂هرکی ازمون شهری داشت بگم برو تاپیکمو بخون

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

قرص ضد استرس بنداز قبل ازمون.1 ساعت قبل ازمون اگه ماشین داری برو یدور تمرینی به یکی بگو ازت امتحان بگیره.بعدش مراحل کارایی که باید انجام بدی مثلا تو استارت یا دور زدن یا پارک و هرچی بنویس تا صب چن بار بخون.همین.من دفعه اول قبول شدم

من از خونه که خواستم حرکت کنم به پیشنهاد دوستم قرص پروپرانول خوردم بار اول قبول شدم چه فایده هنوز تر ...

چرا اتفاقا قرص که ادمو ریلکس میکنه تمرکزم بیشتر میکنه.اون ترسه هم با رانندگی زیاد از بین میره

چرا اتفاقا قرص که ادمو ریلکس میکنه تمرکزم بیشتر میکنه.اون ترسه هم با رانندگی زیاد از بین میره

اره درسته

ولی اشتباه من این بود بعد از قبولی کنار شوهرم میرفتم رانندگی که هر دفعه دعوا میشد

کلا اعتماد به نفس رانندگی رو ازم گرفت

اره درسته ولی اشتباه من این بود بعد از قبولی کنار شوهرم میرفتم رانندگی که هر دفعه دعوا میشد کلا اعتم ...

وای اره درک میکنم داد و بیداد و استرس الکی ادمو کلا ترسو میکنه. برو رفتنی تو گوشت چیزی بزار ک فک کنه میشنوی صداشو بعد بی توجه به اون تمرین کن

2825
2823
2791
2779
2792