2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وسیله هامو یجا نبردم ۴تیکه شوهرم گرفت اونارو آدرس دادیم آوردن خونه خودمون منم جهازمو با شوهرم دوتایی خورد خورد میاوردیم خونمون سرویس خواب و مبلمان هم که آوردن خونمون 

من از جهاز برون يادم نيست اما يادمه چند روز بعد عروسيم خواهرم كه اونموقع ١٠ ،١٢ سالش بود اومد خونمون و گير داد كه تو اون ليوان بلند خوشكلات آب بهم بده خلاصه ليوان از دستش افتاد و شكست منم كلي دعواش كردمو از خونه انداختمش بيرون 😬😬😂😂😂

حالا كه خواهرم ٢٢سالشه و تازه عقد كرده چند روز پيش پاگشاش كردم و همون ليوان بلندا رو آوردم سر سفره بهم گفت يادته اينا رو شكستم بيرونم كردي 😂😂گفت الان ميفهمم چقدر سخت بود برات من اگه بودم اون آدمو له ميكردم 😂😂😂😂

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

من موقعى كه جهازمو چيديم مادرشوهرم اصلا حتى تا چندماه بعد از عروسيم هم نيومد ببينه 

خواهرشوهرام و جاريام همه اومدن واسه چيدن ولى بيشتر به هواى فضولى بود بعد خواهرشوهر بزرگم نظر داد اينو عوض كن اونو عوض  منم گفتم من هيچكدوم از وسايلمو كه بابام با هزار زحمت برام گرفته رو عوض نميكنم  

روز جهاز برونم مادرشوهرم خط و نشون میکشید ک ما نمیتونیم عروسی بگیریم ,این جمله رو تقریبا از سه چهار روز قبلش هی میگفت,بابام گفت خودم عروسی میگیرم برا دخترم بععد مادر شوهرم دعوا راه انداخت گفت ما نمیایم دعوا شد منم داشتم با خواتهرم کاردو چاقو و چنگالو مرتب میکردم انقدر عصبیم کرد که چاقورو فرو  کردم تو پام دو بار ,رفتم بخیه کردم بعدش ولی خب عروسی ک حسرت شد ب دلم چس مثقال ابروم پیش خانوادم رفت 

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا