2777
2789
عنوان

هرکی بیداره بیاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 155 پست
عزیزم مت در حدی نیستم ک بخوام نصیحتت کنم چون نماز خودم خیییلی دست و پا شکسته ست..اما شنیدم ک بدون نم ...

منوبگوکلاازدین فراری شده بودم 😓

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باحرفات یجوری ارومم کردی...پس نمازم روشروع میکنم

آفرین این درسته. نماز خوندن هیچ ضرری برای انسان نداره و نمی دونم چرا بعضیها باهاش لج میکنن. حداقل نفعش آرامش و تعهد به خداوند هست. 

ببین اگر میخواین نمازتون رو همیشه بخونید و مشکل دارید. توصیه من اینه که اول وقت بخونید. اول وقت هم ثوابش بیشتره و هم راغبتر میشی برای نماز. 

ضمن اینکه وقتی نیتت برای اول وقت باشه منتظر اذانی و همین خودش باعث میشه لحظات بیشتری در فضای معنوی باشی یعنی هم قبل از اذان هم موقع نماز

آیه الله بهجت رو بهش گفتن یعنی حتما نمازمون باید با توجه کامل باشه تا قبول بشه و ثواب داشته باشه گفت نه نه نماز اول وقت خودش عالیه. نمازی که اول وقت هست بیشتر مورد قبول واقع میشه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من باردار نیستم وتجربه اشم نکردم ولی فکر میکنم دوره خیلی عجیبی باشه انگار تمام ذهنتو زیرو رو میکنه ، ...

اون موقعم میدونم دارم خواب میبینم

تزجدیدملته😑

آره بخدا اون مجریه کیه خدا لعنتش کنه اونور آب داره چرت و پرت میگه یه سری بی سواد مثه شوهر منم انداخته دنبالش بی سواد از بابت دین شناسی و شناخت از دین خودش رو میگم البته

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اون موقعم میدونم دارم خواب میبینم

من شده تو خواب از یه چیزی ترسیدم میدونستم دارم خواب میبینم ولی ازش فرار نکردم، دیگه ام اون خواب تکرار نشده ، نمیدونم متوجه منظورم میشی یانه، اگه ارادشو تو خواب داری و آگاهی که خواب نترس ، ترسیدن تشدیدش میکنه 

آره بخدا اون مجریه کیه خدا لعنتش کنه اونور آب داره چرت و پرت میگه یه سری بی سواد مثه شوهر منم انداخت ...

شما هم ماهواره دارین؟؟ خوشبختانه ما نداریم البته مردها خیلی سریعتر از این چیزها تاثیر میگیرن

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من شده تو خواب از یه چیزی ترسیدم میدونستم دارم خواب میبینم ولی ازش فرار نکردم، دیگه ام اون خواب تکرا ...

بااینکه میدونم خوابه ولی بازم بشدت میترسم طوری ک وقتی بیدارمیشم تاخیس عرقم دراین حدم خیلی ترسوام

تزجدیدملته😑

مد شده..مخصوصا من انقددد اینو شنیدم ک جدیدا میگن مثلا فلان غربی فلان کار نیک کرده و فلان جا ب کیا کمک میکرده و... و نتیجه میگیرن گ انسانیت مهمه ن دین حالا مسلمونا سر هم کلاه میذارن و...

درصورتی ک متوجه نیستن ک کلاهبرداری و زرنگ بازی در اسلام نیس و ایراد از مسلمونی طرف هس وگرن ما خودمون در اسلام اسوه های بخشندگی مثل حضرت فاطمه ک حتی لباس عروسی شونو بخشیدن و حضرت علی ک در حین نماز انگشترشونو بخشیدن داریم...

اینا همش سفسطه س برای گریزان کردن مردم از دین و نسبت دادن رفتارهای غلط ب ذات اسلام

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
شما هم ماهواره دارین؟؟ خوشبختانه ما نداریم البته مردها خیلی سریعتر از این چیزها تاثیر میگیرن

نه چن سال پیش جمش کردم خدارو شکر تونستم از خونم بندازمش بیرون بلاخره...

از وقتی پسرخاله ی همسرم اومده همکارش شده این چرت و پرتا رو تو گوشش میخونه اون مجریم ویساش رو دیدم زده گوش میده 

یعنی اون میخواد منو روشن کنه من اونو دیگه خیته شدم😳

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
نه چن سال پیش جمش کردم خدارو شکر تونستم از خونم بندازمش بیرون بلاخره... از وقتی پسرخاله ی همسرم اوم ...

امیدوارم دوباره برگرده به وضع قبلش. من هم یکی از فامیلهامون هر شب قبل از خواب با وضو میخوابید ولی یه نفر چنان روی مخش کار کرد و کلی کتاب هم بهش داد که دیگه کلا از دین خارج شد. ولی یه چیزی هم بگم من اون آدم رو میدونستم که متزلزل هست. مهمترین داشتن ایمان قوی و اعتقاد محکم هست چون خیلیها در برابر نسیمی اعتقادشون به خطر میفته 

و آخرم اینکه اون دوستمونم راجب نماز خوندن گفت باهاش موافقم ، قبل خواب عادت کن به خوندن آیه الکرسی خی ...

نمازموشروع میکنم ایه الکرسی هم مرتب میخونم