2777
2789
عنوان

هرکی بیداره بیاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم شیفته و ی جورایی میترسم ولی بعضی نواقع عین خرس میخوابم شبایی ک شیفته

فکر کنم لارداری چون یادمه ی مقاله خوندم ک زده رود کابوس و ترس از مرگ در زنان باردار.طبیعیه چون ففط ب دیدن بچه میفکرن و میترین از عواملی ک مانع شه

چطوری تصادف کرد؟ طفلک پدر مادرش خدا رحمتش کنه🌹😕😔

صبح داشت میرفت قلم چی صبح جمعه تصادف کرد ماشینش چپ شد بچها باور نمیکنید سرش ب سنگ خورده بود سنگه اندازه بند انگشت ولی تیز اون باعث مرگش شد

منم خیلی به مردن فکر میکنم شبا خوابم نمیبره 😕😕😕😕😕

سلااام عششقم😍

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
منم خیلی به مردن فکر میکنم شبا خوابم نمیبره 😕😕😕😕😕

من به مرگ پدر و مادرم.البته بعد صد و بیست سال.ایشالا همیشه سایشون بالا سرمون باشه ولی وقتی فکر میکنم کلی گریه میکنم نصفه شبی.

اخه باکسی هم بدنشدم که😥...دارم میترسم کم کم..

ببین عزیزم خوابت دو حالت داره،اگر تو خواب دارن زنده به گورت میکنن،درواقع زنده ایو دارن خاکت میکنن تعبیرش همونیه که بت گفتم...اما اگر واقعا تو خواب مردی و دارن خاکت میکنن خواب خوبیه...

منم شب با شوهرم رفته بودیم بیرون.. همه زوجهای جوان بودن دست در دست هم... ولی ما تو این ۸ سال یکی دو ...

وای خوش بحالت باز همسرت میبینه این چیزارو و درک و هوس میکنه .. مال من که یخ یخ 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁