سوال_کننده مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 820 عنوان زندگی که من دوست دارم 126 بازدید | 9 پست میخوام به خودم برسم اینفلوئنسر بشم به آزادی مالی برسم و همش سفر برم و عشق و حال کنم ولی چرا عقد کردم 😐😦اصلاً وقتی شوهرم نیست حالم خوبه 1404/11/28 | 02:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalyarahi عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 6706 واقعا چرا عقد کردی ؟ در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧
سوال_کننده مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 820 واقعا چرا عقد کردی ؟ حماقت وای الان آزادم اومدم مشهد نمیدونی چقدر خوش میگذره آزاااااداگه اون بود یا داشتم کارمیکردم یا داشتم سرویس میدادم یا دلخور بودم از کاراش
parrriiisss عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 209 خب اگر همسرت خوبه در کنار اون به آرزوهات برس،اگر هم حس خوبی ازش نداری برو مشاوره تا عقد هستی الکی خودتو گول نزن اصلا به حست اهمیت بده و حلش کن وگرنه تا آخر عمرت خود خوری میکنی....
سوال_کننده مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 820 خب اگر همسرت خوبه در کنار اون به آرزوهات برس،اگر هم حس خوبی ازش نداری برو مشاوره تا عقد هستی الکی خو ... بخدا تا پیشش بودم همش غصه داشتم دوسشم داشتما ولی آدم مستقلی نیست همش در ک.ون مادر پدرشه همش دوتایی باشیم بچرخیم حال کنیم بیشتر دوست داشتم تا خاله زنک بازیشو
parrriiisss عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 209 بخدا تا پیشش بودم همش غصه داشتم دوسشم داشتما ولی آدم مستقلی نیست همش در ک.ون مادر پدرشه همش دوتایی ب ... باز خوبه عاقل بودی چون میگذشت بازم میخواست وابسته باشه پدرت درمیومد مردای بچه ننه خیلی غیر قابل تحملن