2777
2789
عنوان

میشه یه صلوات بفرستین فردا موعد پریودم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست
حالا من الا در حد ترکیدن سحری خوردم یا یه ساعت دیگه تشریفش رو میاره 😁

وای منم دارم میتتتتترکم نمیتونم تا یه ساعت دیگه دراز بکشم😐

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

منکه بعد از سه روز تاخیر امروز اومد   بی بی هام مثبت بود...کلا خیلی امیدوار بودم   کلا دیگه میخوام بی بی چک نگیرمو بیخیال شم تا یه سال...بعدش اگه نشد برم دکتر آخه الان تقریبا دو ماه اقدام ...میگم شاید طبیعی بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پریود شدم امیدوارم شما به حاجت دلتون برسید 

منم امروز موعدمه بی بی گذاشتم منفی بود.

دلم درد میکنه

منتظر پری ام😔

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
منم امروز موعدمه بی بی گذاشتم منفی بود. دلم درد میکنه منتظر پری ام😔

من امروز رفتم دکتر گفت چون ۴دوره لتروزول مصرف کردی ماه بعد آی یو آی باید انجام بدی اگه بازم نشد آی وی اف

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
من امروز رفتم دکتر گفت چون ۴دوره لتروزول مصرف کردی ماه بعد آی یو آی باید انجام بدی اگه بازم نشد آی و ...

آی یو آی چی هست

عزیم برات فرستادم ایشالله که یه مسافر خوشگل و سالم توی شکمت داری . الهی امین

عزیزم اینماه که پریود شدم ایشالله دعای خوشگلت برای ماه بعد جواب بده

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

منم امروز موعدم بود بی بی زدم منفی بود

دل درد و کمردرد میگیره ول میکنه

ناامید شدم این ماه کاملا

شوهرم گفت میره بعد ماه رمضون ازمایش میده