2777
2789
عنوان

بازاری ها بیاید یکم مشورت میخوام

108 بازدید | 13 پست

من تو فکرم برم مغازه بزنم اول اینکه بنظرتون چه صنفی برا خانوما بهتره

من حسابدارم میخوام از شرکت بیام بیرون پس اگه میشه با جزییات بگید چقدر درامد ته ماه خالص میمونه چقدر اجاره میدین چقدر ممکنه کارم نگیره مثلا لباس فروشی برا اولش چقدر سرمایه میخواد لطفا حقایقی ک ممکنه بهچشم من نیاد و تجربه کردین هم بگید

دمتون گرم خدا ایشالله به کارتون برکت بده

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

بستگی به متراژ مغازت داره لباس فروشی ولی سرمایه خیلی میخواد چون باید جنس بیاری بریزی هر بار با قیمت جدید بخری

ببین تا قبلا خیلی سود داشت الان اونقدر برات نمیمونه ولی بنظرم بازم خوبه بستگی به جای مغازت هم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مردتنها5

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

@مرد،تنهای،شب

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

هوش مصنوعی بخون بازار بازار هوش مصنوعی و...فرکانس به نظرم اول یادبگیر بعد برو پیج گالری خاتم طلافروش ...

هوش مضنوعی جدیدا خیلی رو بورسه من فکر میکنم اشباع شه از بس ک پره همه جا اگر برم باید ول 4 سال کامپیوتر بخونم بعد دو سال ارشد حوضلشو ندارم

بستگی به متراژ مغازت داره لباس فروشی ولی سرمایه خیلی میخواد چون باید جنس بیاری بریزی هر بار با قیمت ...

اونقدر یعنی چقدر من الان ساعتی حدودا 150 تومن حقوق میگیرم ماهی 30 میشه میخوام بدونم میصرفه برام یا نه

هوش مضنوعی جدیدا خیلی رو بورسه من فکر میکنم اشباع شه از بس ک پره همه جا اگر برم باید ول 4 سال کامپیو ...

دوستم هتلداری خونده الان داره هوش مصنوعی میخونن رستورانشو بست گفت دیگه مغازه بدرد نمیخوره مالیات انقدر بالا هروی بکشی روش چیزی تهش نیست

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 
اونقدر یعنی چقدر من الان ساعتی حدودا 150 تومن حقوق میگیرم ماهی 30 میشه میخوام بدونم میصرفه برام یا ن ...

150 هزار تومن معادل ماهی 30 میلیون وای زندگی ندارم

اونقدر یعنی چقدر من الان ساعتی حدودا 150 تومن حقوق میگیرم ماهی 30 میشه میخوام بدونم میصرفه برام یا ن ...

خب من نمیدونم کدوم شهر کجا میخوای مغازه بزنی

ولی بله مغازه لباس فروشی هایی که من میشناسم خیلی بیشتر از ۳۰ تومن در میارن حتی با این اوضاع بد بازار بنظرم ماهی ۱۰۰ خالص براشون میمونه

تهران مغازه دارن

خب من نمیدونم کدوم شهر کجا میخوای مغازه بزنی ولی بله مغازه لباس فروشی هایی که من میشناسم خیلی بیشتر ...

اره منم تهرانم غربم بنظزم تو پاسازای کوروش اینا خیلی بصرفه