2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخخخ نکنیاااا من با ولوو قرارداد داشتم! جیلی خریدش بدبخت شدم... برو تو کار تِسلا ققط

فعلا از تسلا پيشنهادى بهم نشده منو كه ميشناسى چقدر مغرورم بايد خودشون بيان قربون صدقم برن راضى شم،نظرت راجع به گوگل چيه؟بخرم انحصارشو؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
کدوم بانک؟ من رفاهم  شنیدم یه سریای دیگه هم اینجور شدن

بانک رفاه بودم منم

بله یکی از آشناهامون گفت بانک به مشکل خورده

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
فعلا از تسلا پيشنهادى بهم نشده منو كه ميشناسى چقدر مغرورم بايد خودشون بيان قربون صدقم برن راضى شم،نظ ...

به نظرم صبر کن؛ تا چند ماه دیگه میاد پایین؛ اون موقع بخر.

من احتمالا برم تو کار اینتل.

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
به نظرم صبر کن؛ تا چند ماه دیگه میاد پایین؛ اون موقع بخر. من احتمالا برم تو کار اینتل.

إ پس اينتلو بيخيال شو بيا آمازونو بگيريم دوتايى😂

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
اره سیستم بانک ملت و رفاه بهم ریخته بود شنیدم که پولای میلیاردی ریختن تو حساب بقیه 

عوا چرا حسابمو چک نکردم😢من بودم رابین هود میشدم همین فردا کل مسکن مهرارو میخریدم میدادم به فقرا یه پنت هاوس هم برا خودم میخریدم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
إ پس اينتلو بيخيال شو بيا آمازونو بگيريم دوتايى😂

من با شراکت حال نمیکنم اصلا.

ولی حاصرم به کادیلاک برای شراکت فکر کنم؛ برو فکراتو بکن حالا

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
من با شراکت حال نمیکنم اصلا. ولی حاصرم به کادیلاک برای شراکت فکر کنم؛ برو فکراتو بکن حالا

نه نه كلا از ماشين ميخوام بكشم بيرون😂خسته ام كرده

بعدا پشيمون ميشى از اين فرصتى كه بهت دادم آمازون خوب چيزى بود😂

عوا چرا حسابمو چک نکردم😢من بودم رابین هود میشدم همین فردا کل مسکن مهرارو میخریدم میدادم به فقرا یه ...

حالا شانست میزد همون پول تو حسابتم اشتباهی بر میداشتن میریختن برا یکی دیکه خر بیار و باقالی بار کن😂😂😂

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
نه نه كلا از ماشين ميخوام بكشم بيرون😂خسته ام كرده بعدا پشيمون ميشى از اين فرصتى كه بهت دادم آمازون ...

میخوام سرمایمو بذارم رو کادیلاک؛ شرمنده داداش

حالا شانست میزد همون پول تو حسابتم اشتباهی بر میداشتن میریختن برا یکی دیکه خر بیار و باقالی بار کن😂 ...

آره بابا منو این همه خوشبختی محاله محاله واقعا😏کاش بلد بودیم اینجوری پول بخوریم یه آبم روش مثل بعضیا

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
میخوام سرمایمو بذارم رو کادیلاک؛ شرمنده داداش

دشمنت مشتى✋آقايى