2777
2789
نه بابا از اونا که آبی گرم نمیشه... تو اِیسوس سرمایه گذاری کردم

دمت گرم ايسوس خوبه فهميدى سهام من تو سونى كشيد پايين لامصب اپل و سامسونگ بازارو گرفته حالا منتظرم ببينم مذاكراتم با بيل گيتس به كجا ميرسه😂

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم ايسوس خوبه فهميدى سهام من تو سونى كشيد پايين لامصب اپل و سامسونگ بازارو گرفته حالا منتظ ...

وای وای من همین اشتباه رو سر نوکیا کردم...ورشکست شدم...الان نون تو سامسونگه

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

برا من ۲۰۰۰تومن ی ساعت پیش ریختن!! من داشتم تاالان فک میکردم چ پولیه شما ک جای خود دارین الان زیاد حسرت بخورین ک نتونستین کاری کنین🤔😣

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

وای وای من همین اشتباه رو سر نوکیا کردم...ورشکست شدم...الان نون تو سامسونگه

اى واى كاش از تجربت استفاده ميكردم🤦🏼‍♀️

حالا يه پيشنهادايى از فولكس واگن بهم شده ميخوام قشنگ حضورى بيان منت بكشن باهاشون شريك شم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
خانوما واقعا میگین یا شوخی میکنین

بخداااا 

چون به دوستم گفتم گفت برا همکارم پیش اومده اون رفته اطلاع داده ب بانک 

خواستم ببینم برا کسای دیگه هم پیش اومده یا نه

اى واى كاش از تجربت استفاده ميكردم🤦🏼‍♀️ حالا يه پيشنهادايى از فولكس واگن بهم شده ميخوام قشنگ حضور ...

آخخخ نکنیاااا

من با ولوو قرارداد داشتم! جیلی خریدش بدبخت شدم...

برو تو کار تِسلا ققط

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒