2821
2789

امشب خسته بودم بعد کار رفتم پیاده روی دیدم یه ماشین جلوم موند دوست پسر سابقم بود که بلاکشم کرده بودم گفت بیا برسونمت منم فکر کردم ادم شده سوار شدم

همین که نشستم گفت پس دوست پسرات کجان که تنهایی من سکوت کردم چون دوسال خواستگارم بود زنش نشده بودم میدونستم باهام کلی عقده داره

هی داشت بحث میکرد یهو گفت بدبخت کی تورو میگیره من دلم برات سوخت خواستم بگیرمت چون بابات ولتون کرده

گفتم خواهرای خودت باباشون معتاد بوده سه تا زن بابا داشتن اونا شوهر کردن منم میکنم و دیدم باز ساکت نمیشه هی حرف به خانوادم میزد باز خوبه بابای من زنباز و معتاد نبود

دیدم یهو باز گفت این مدت من نبودم دوست پسر نگرفتی منم اعصابم از تهمت هاش بهم ریخت هرچی گفتم پیادم نکرد نگو عقده خواستگاری که مامانم موافقت نکرد هی رو دلش مونده و شروع کرد به تهمت ناموسی به مادرم و منم به مادر اون گفتم و بعدش منو کتک زد

منم گوشیم برداشتم شماره اجیم بگیرم با ماشینش بیاد سراغم گوشیم گرفت از شیشه پرت کنه چون روی تماس بود ترسیدم خواهرم بشنفه گوشی رو نمیداد منم دستش گاز گرفتم تا گوشی ول کنه بزور ازش گرفتم تماس قطع کردم

هر انچه فحش ناموسی لایق خواهراش بود به من داد خیلی حالم خرابه بچه ها اصلا چرا باهاش رفتم

بنظرتون مقصر من بودم هی داشت میگفت تو منو گاز گرفتی در حالیکه خودش منو محکم زد اشغال نجس

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😐😐😐😐😐

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

مامانم همون دو سال پیش خانوادگی شناختشون گفت اینا دهن دارن بیچارت میکنن من با اینا وصلت نمیکنم اینم ...

عزیزم اشتباه کردی سوار شدی

ولی اشکال نداره حداقل درست حسابی شناختیش و به حرف مادرت رسیدی

فردا روز هی حسرت نخوری چرا باش ازدواج نکردم شاید ادم میشد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز