2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه تکونی عید 

پرده ها رو در آورده بودم

از روبرو 

آماره داشته و نداشته رو  داره دیگه الان😎😎😎😎

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بله دید زدن 😓 خیلی هم بدموقع بود.....

شوهرم رفت که ببینه چرا و کیه و اینااا ولی اون زودتر در رفت از آپارنمان رفت بیرون... مهمون طبقه بالایی ها بود...😓 

دیگه پرده رو هیچوقت‌کنار نزدیم تا ازون خونه رفتیم

دوست مامانم بیوه بوده رفته بوده یه خونه کرایه کرده بوده  هر وقت میرفته تو راهرو مثلن  جارو کنه میدیده صابخونه داشته دیدش میزده بی شرف زنو‌بچه هم‌داشته خلاصه یه بار که داشته هیزی میکرده ببخشید این خانوم یه باد بزرگ و‌صداداری از خودش میده که صابخونه  بدو میره خونشون دیگه هم هیزی نکرده 😂😂

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
از كجا فهميدي و ..؟

خونه پرده نداشت

اون بنده خدا هم از تو بالکن داشت خونه رو نگاه میکرد

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اوف تا دلت بخواد مخصوصا تو فامیل تعریف از خود نباشه بد نیستم از نطر چهره زیادم ارایشی نیستم وای باز نگا میکنم منم انقدر نگاه میکنم چش تو چش میشم بعد مثلا میگم فلانی چطورم😅

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
دوست مامانم بیوه بوده رفته بوده یه خونه کرایه کرده بوده  هر وقت میرفته تو راهرو مثلن  جارو ...

چه ایده بکری😁😂

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

وقتی كوچیك بودم خونمون تو كوچه ای بود كه همه خونه ها یك یا نهایت دو طبقه بودن و حیاط دار و همه همسایه ها همو میشناختن...

یادمه یه مدت تو محل صحبت بود كه شبها دزد میاد و تو پشت بام ها حرکت میكنه...صبح كه میشد همسایه ها مثلا میگفتن وااای امشب صدای پا اومد،یكی میگفت من سایه اش رو دیدم ،وقتی فرار میكرد و از این حرفا و یه جور ایی همه ترسیده بودن....

بعد یه مدت مردای محل نقشه كشیدن و دستگیرش كردن و دیدن وااای پسر نوجوان یكی از اهالی هست كه شبها میاد و اتاق خواب یكی از اهالی محل رو دید میزنه....