خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7447 عنوان فکر کنم برا پسرم هزار تا حمد خوندم 🤨🤨🤨 113 بازدید | 4 پست برا اینک سوره حمد رو گفتن باید حفظ کنه تو همه درساش عالیه ولی چن وقت یبار قفل میکنه انقد براش خوندم واقعا سوره حمد یادم رفته از رو کتاب میخونم براش بهش استراحتم دادم دو ساعت بی فایدس سرم درد گرفت یاد نگرفت صوتی کودکانه هم دادم گوش کنه انگار ن انگار اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست 1404/11/27 | 18:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جلومبلی عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 719 برای منم سوره یاد نمیگیره تصمیم گرفتم تابستون بذارم کلاس حفظ
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7447 هر روز تکرار کن واسش فکر کنم هزار بار گفتم😂شوخی نمیکنم واقعا سوره حمد یادم رفته ی قسمتاییش اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
پرچم0صلح عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2725 یه گوشی قدیمی بدون سیمکارت میدم دستش یه بار سوره رو میخونم ضبط میکنم و بهش گوش میکنه و اونم میگه و ضبط میکنه تا یاد بگیره درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا