2777
2789
ديگه ازم گذاشته خواهر فايده نداره سي و دو سال با اين اسم بودم☹️

نمیدونم اسمت چیه ولی هرچی هست سعی کن دوسش داشته باشی ...اعتماد به نفس داشته باش 

برای آینده که بچه هات بزرگ میشن بهتره نزار اونام حس منفی پیدا کنن نسبت به اسمت

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اسمت چیه ولی هرچی هست سعی کن دوسش داشته باشی ...اعتماد به نفس داشته باش  برای آینده که ...

از موقعي ك پسرم زبون باز كرده و بهم ميگه مامان ..... ديگه بدم نيومده و بيخيالش شدم🤭😍😍

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
تو از این ایموجی‌های گریه و ناراحت میذاری من اینقدر غصه میخورم😐😐😐 با اینکه نمیشناسمت ولی ناراحت م ...

عاشق امضاتونم منم یه پسر دارم که دنيامه 😍 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
خداروشکر گلم ان‌شاءالله هیچوقت هیچ چیزی باعث ناراحتیت نشه

سلامت باشي عزيزم 

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
تو از این ایموجی‌های گریه و ناراحت میذاری من اینقدر غصه میخورم😐😐😐 با اینکه نمیشناسمت ولی ناراحت م ...

قربونه دله مهربونت گلم😘😘

صد رحمت به اسم من 😢 الهي خوب كرد عوض كرد 😍😊

وای خیلی خندیدم

عزیزم دیدی پس اعتماد به نفس شما زیاد بالا نیست که انقدر گیردادی به اسمت. البته ما هنوز سکینه صداش میکنیم عادت نمیکنیم نمیدونم چرا.

وای خیلی خندیدم عزیزم دیدی پس اعتماد به نفس شما زیاد بالا نیست که انقدر گیر ...

چكار كنم ديت خودم نيست🙈🙈🙈😀😀😀 ولي خدايي الان برام عادي شده ان شاالله يه اسم خوب برا دخترم بزارم به تلافي خودم😊🤭

چكار كنم ديت خودم نيست🙈🙈🙈😀😀😀 ولي خدايي الان برام عادي شده ان شاالله يه اسم خوب برا دخترم بزارم ...

تازه تو 36 سالگی عوض کرد.