2777
2789
وای عزیزم الهی مامان بزرگت کلا توروداغون کرده پس اسم خودش چراقشنگه 😠😠😠😠😠😠😠

زده منو پوكوند گذاشت يه جا مثلا يادي از دوستش بشه ك بچه نداشته اصلا😫

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب من ديگه حال اين كارهز ندارم خيلي تلاش كردم نشد 😢 ولي شوهرم همش خانومم صدا ميكنه ميگه ميدونم ...

خب یخ اسم مستعار برای خودت انتخاب کن صدات کنن 

حتما که نباید تو شناسنامه بره

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
چه خوب من ديگه حال اين كارهز ندارم خيلي تلاش كردم نشد 😢 ولي شوهرم همش خانومم صدا ميكنه ميگه ميدونم ...

خب حداقل تو خونه عوض کن بگو یه چی دیگه صدات کنند

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

عزیزمممم چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی

اسمِ دیگه هرچی باشه بازم زشت نیست

اسم دوست من عزیزه هستش

چقدرم اعتماد به نفس داره

بیخیال شو خودتو اذیت نکن

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
خيلي زشته نميتونم بگم😣🙈

یه هم اتاقی داشتم اسمش ربابه بود قبلا. خیلی بدش می اومده از اسمش. انقدررررر پیگیر شد تا بالاخره عوضش کرد. میگفت ثبت احوال نمیذاشته عوض کنی یه دوره نمیدونم چطور بوده که باز راحت گرفتن عوض کردن. میگفت بابام از این اسم خیلی خوشش می اومده اون روم گذاشته این اسمو و اجازه هم نمیداده عوضش کنه. بعد این برای اینم هی مینشسته زیرپای مامانش و میگفته رباب اسم عشق قبلی بابا بوده که نمیذاره من دست به اسمم بزنم و ....  مامانشم اتیشی میشده گفته هیمن فردا میافتی دنبال کاراش اسمتو عوض میکنی. خلاصه عوض کرده بود گذاشت هما.  من زنداداش خودمم اسمش رو همین شیش هفت ماه پیش عوض کرد. 

خزان ممنون ولی حس میکنم بار منفی داره 

نه بی خیال کجا بار منفی داره 

خداییش خیلی لاکچریه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
یه هم اتاقی داشتم اسمش ربابه بود قبلا. خیلی بدش می اومده از اسمش. انقدررررر پیگیر شد تا بالاخره عوضش ...

وای ربابه که خیلی قشنگه 😍

من بیشتر از هما دوسش دارم

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
خب یخ اسم مستعار برای خودت انتخاب کن صدات کنن  حتما که نباید تو شناسنامه بره

ديگه ازم گذاشته خواهر فايده نداره سي و دو سال با اين اسم بودم☹️

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
یه هم اتاقی داشتم اسمش ربابه بود قبلا. خیلی بدش می اومده از اسمش. انقدررررر پیگیر شد تا بالاخره عوضش ...

اسم زن داداشت چي بود گلم

عزیزمممم چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی اسمِ دیگه هرچی باشه بازم زشت نیست اسم دوست من عزیزه هستش چقد ...

الهي نه ديگه برام عادي شده 🙈😶