2821
2789

هوا خنک هست خیلی باد میاد

کجا هست نشنیدم

هتل تو خیابون تختی و شهدا جاش عالیه مرکز شهر

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربونت بشم من فقط نفهمیدم پالتو بیارم یا مانتو اینا چون نمیخوام زیاد لباس بیارم😅

پالتو حتما بیار چون سرده

مانتو هم مانتو گرم بیار ظهر ها هم که آفتابی بازم خنکه

در قلب کوچک من تو چقدر فراوانی ❤️🔗 ( کاربر خانم هستم )

اصفهان، خیابان چهارباغ پایین، حدفاصل بین چهارراه تختی و میدان شهدا، انتهای کوچه شماره۱۶

من اسمشو نشنیدم ندیدمش ولی این محدود خیلی خوبه با اتوبوس ومترو میتونی تمام مناطق شهر رو بگردی یا حتی از چهارباغ پیاده بری تا میدون نقش جهان و موزه طبیعی و کاخ چهلستون وهشت بهشت بگردی

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
من اسمشو نشنیدم ندیدمش ولی این محدود خیلی خوبه با اتوبوس ومترو میتونی تمام مناطق شهر رو بگردی یا حتی ...

من تاحالا اصلا نیومدم شهرتون این هتله تو اینستا دیدم انگار عین موزس350سال اینا قدمت داره

یه حالت موزه سنتیه سرچ کن کاخ سرهنگ میاد یعنی پالتو بیارم یا مانتو اوکی؟

ان شاءالله به سلامتی ودلخوش

خوش بگذره ولذت ببرید

بارونی بیار که نه گرم باشه نه زیاد تابستونی هوا یه جوریه سرده بعد یهو گرم میشه

حس بهار رو داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز