2777
2789
عنوان

قابلمه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 54 پست
آره اینارو بزارم دم دستی عرشیا بگیرم برا سرویس اصلیم هر تیکش الان پنج شیش تومنه

اره میتونی عرشیا بخر

من تابه سایز ۳۲و قابلمه سایز۳۲ این برندم دارم برا مهمونی هام میارمشون .

اگه جای معتبر برا خریدت میخای بگو بهت بگم ..چون ما خانوادگی از ی جا فقط خریدیم و بهش مطمئنیم.

عقده ای هایی که هفته پیش کاربری ۸سالمو تعلیق کردین،حلالتون نمیکنم.تاپیک سیاسی میزنین منتظر جوابتونم بمونین ،نه که همه چیز یک طرفه باشه.تا ابدددددد👑۱۰/۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش نمیچسبه،؟چمارکی ،؟جاریم داش اصلا ایتفاده نکرد همش غذامیچسبید بهش

استیل باید بزاری روغنش داغ بشه وگرنه میچسب

من ۴ سایز قابلمه گرفتم برای ماهیتابه گرانیتی گرفتم که نچسب باشه دیگه قابلمه نجسب نگرفتم از همینا استفاده میکنم راضیم

مامانم ۱۵ سال دار استیل استفاده میکن

پیج اصلیشو دارم نمایندگیه

اره همون که چابهاره ؟

ماازونجا میخریم فقط.

عقده ای هایی که هفته پیش کاربری ۸سالمو تعلیق کردین،حلالتون نمیکنم.تاپیک سیاسی میزنین منتظر جوابتونم بمونین ،نه که همه چیز یک طرفه باشه.تا ابدددددد👑۱۰/۲۲

من مارک عرشیا دارم ...بی نظیرررره...ته دیگم درمیاد داخلش...توی تابه اش کامل سرخ کردنی ام انجام میدم. ...

چه جنسی هست قابلمه هات؟

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
عرشیا هیچییییییش نمیشه من ۴ساله دارم استفاده میکنمخواهرم ۱۲ساله مادرم دوماهه گرفته هممونم عرشیا هست ...

جنسش چیه غزیزم منم میخوام بگیرم

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂