2777
2789
عنوان

قابلمه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 54 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر اصل باشه کرکمازاستیل منظورته ؟ من تشخیص نمیدم اصل و تقلبی رو کرکماز نگرفتم .

نه جنس چدن و اینا میگم دقیق نمیدونم جنسارو ولی میخوام یه چیزی بگیرم که غذا نچسبه و مدام استفاده کنم

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
نه جنس چدن و اینا میگم دقیق نمیدونم جنسارو ولی میخوام یه چیزی بگیرم که غذا نچسبه و مدام استفاده کنم

تو ایرانی ها پی ام تی خوبه. زرسابم قیمت مناسبه خوبه . سعی کن پیاز و تو ی تابه تفت بدی . پیاز عمر تابه نچسب و کوتاه میکنه

من مارک عرشیا دارم ...بی نظیرررره...ته دیگم درمیاد داخلش...توی تابه اش کامل سرخ کردنی ام انجام میدم...کلا دم دستمن و اصلا از تفلون و چدن استفاده نمیکنم .

عقده ای هایی که هفته پیش کاربری ۸سالمو تعلیق کردین،حلالتون نمیکنم.تاپیک سیاسی میزنین منتظر جوابتونم بمونین ،نه که همه چیز یک طرفه باشه.تا ابدددددد👑۱۰/۲۲

من مارک عرشیا دارم ...بی نظیرررره...ته دیگم درمیاد داخلش...توی تابه اش کامل سرخ کردنی ام انجام میدم. ...

آره اینارو بزارم دم دستی عرشیا بگیرم برا سرویس اصلیم هر تیکش الان پنج شیش تومنه

مامانم هم مثل شماست. ولی من دلم نمیاد خراب میشه تغییر رنگ میده.

عرشیا هیچییییییش نمیشه

من ۴ساله دارم استفاده میکنم

خواهرم ۱۲ساله

مادرم دوماهه گرفته

هممونم عرشیا هست ...آخ نگفته...جنس درست حسابی هیچیش نمیشه.

عقده ای هایی که هفته پیش کاربری ۸سالمو تعلیق کردین،حلالتون نمیکنم.تاپیک سیاسی میزنین منتظر جوابتونم بمونین ،نه که همه چیز یک طرفه باشه.تا ابدددددد👑۱۰/۲۲