2821
2789
عنوان

امتحانمو خراب کردم

74 بازدید | 14 پست

اونهمه خوندم :( بقل دستیم راحت کاغذ پاره در آورد از جیبش نگاه کرد همه رو نوشت چند تا دونه ام از من نوشت بعد من اونهمه بخونم نمرم بشه ۱۵

بعد کسی که راحت شب و خوابیده نه استرسی کشیده نه اشکی ریخته بشه ۲۰🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستت باهوشه👺

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

جرئت خوبی داشته👺😂💔

یعنی افریننن بهش😂

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

جدی بیست شد؟!!ایبابااا فدا سرت غصه نخورالان تقلب کرد امتحان ترم نمیتونه به هر حال یجا گیر میکنه خب

من پارسال جامعه ۳ معلممون عوض شد متنفر بودم ازش😂👺

از درس ۱ تا ۵ امتحانای مستمرو تقلب کردم

کلا یه روز فرجه داشتیم برای امتحان ترم بدون تقلب ، ۱۹ شدم😌

من پارسال جامعه ۳ معلممون عوض شد متنفر بودم ازش😂👺 از درس ۱ تا ۵ امتحانای مستمرو تقلب کردمکلا یه رو ...

واووو آفرین😂🤌🏻

من ولی درکل بیشتر بلد بودم تقلب برسونم تا خودم تقلب کنم😂🧸💔

واووو آفرین😂🤌🏻من ولی درکل بیشتر بلد بودم تقلب برسونم تا خودم تقلب کنم😂🧸💔

من هردو اوکی بودم😂

عالییی😂🤌🏻

😂🥲اره خرخون بودم ولی خب جامعه ۳ معلمش رو مخم بوددد

و ریاضی و زبان😂🥲

2825
2823
2791
2779
2792