2821
2789
عنوان

ماه بعد بله برون داداش بزرگمه

273 بازدید | 16 پست

نمیدونم چطور لباسی بخرم بشدت حساس شدم رو انتخاب لباسم برا مراسم داداشم

تورکم ایرانیام"/ تنم فدای وطنم/برای رسیدن به آرزوم دعا کن برام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به خیرو سلامتی ان شاءالله

اگه مجلس خیلی رسمیه بنظرم کت سارافون خوبه یا کت دامن اگه معمولیه یه شومیز مجلسی و با شلوار

کانال خبر فوری سراسری تو ایتا توسط یه کارآفرین خودساخته ایجاد شده که مطالب جالبی داره تونستین یه سر بهش بزنید

اورال . پیرهن میدی . کت و دامن

وای الان بین سه تاش کدوم
خودم یه اورال دارم اصلا نپوشیدمش فقط چون مختلطه یکم زیادی میچسبه بم میترسم معذب شم

به خیرو سلامتی ان شاءالله اگه مجلس خیلی رسمیه بنظرم کت سارافون خوبه یا کت دامن اگه معمولیه یه شومیز ...

قربان شما

اخه مامانم میخواد کت دامن بپوشه

کت و شلوار خوشگله

پیراهنم خوبه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وای الان بین سه تاش کدومخودم یه اورال دارم اصلا نپوشیدمش فقط چون مختلطه یکم زیادی میچسبه بم میترسم م ...

اهان پس بیخیال اورال کت و دامن شیک پیدا کن بخر کت شلوار هم خوبه

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

اخه مامانم میخواد کت دامن بپوشه

با احترام اما به نظرم انتخاب مادرت اشتباهه ایشون باید پیراهن بپوشن کت و دامن مناسب شماست اگه هم فاصله سنیتون زیاد نیست هردو بپوشید یا اینکه گزینه اخر براتون کت و سارافون هست

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

2825
2823
2791
2779
2792