2777
2789

🌙 رمضان امسال، قرارمون با قرآن هست! 📖✨

سلام به همه ی نور چشمام! 👋💫

ماه مهمونی خدا داره میاد...

بوی عطر افطاری، سحرهای ناب، و اون حال و هوای آسمونی رو حس میکنید؟ 🌌❤️

چند سالی میشه هر رمضان یه کار قشنگ انجام میدیم، امسال هم دوست دارم کنار هم تجربهاش کنیم:

📌 یه طرح ساده اما پربرکت:

خیلیها دوست دارن توی رمضان یه ختم قرآن داشته باشن، اما وقتش رو ندارن یا به هر دلیلی نمیتونن روزی یه جزء بخونن. 🤔💭

✨ راه حل چیه؟ ✨

ما میایم گروههای ۴ نفره تشکیل میدیم! 🙌👥

🟢 چجوری کار میکنه؟

• هر گروه = ۴ تا رفیق 🤝

• هر نفر = روزی فقط ۵ صفحه 📃

• ۴ نفر × ۵ صفحه = ۲۰ صفحه = یک جزء کامل قرآن 🎯

🥳 یعنی چی؟ یعنی:

هر روز یه جزء بین خودتون تقسیم میکنید، و آخر ماه هر کدومتون یه ختم کامل دارید! 🤩🎉 بدون اینکه فشار بیارید، بدون اینکه وقت کم بیارید...

💌 اگه دوست دارید بیایید توی این قافلهی نور:

فقط کافیه بهم پیوی پیام بدید و بگید: "منم هستم!" 🙋♀️🙋♂️

@Trendy_Shop03

بعد شما رو توی یه گروه ۴ نفرهی باحال عضو میکنم و از اول ماه پای هم میخونیم... 💚

بیایید امسال قرآن رو مهمون دلهامون کنیم... 🏡💓

دوستون دارم و منتظر پیامهاتون! 🥰✨

نینی سایتی ها اگر میخواید همینجا کلمه منم هستم رو بفرستید تا لینک گذوه رو بفرستم براتون

خواستید هم میتونید در ایتا به آیدی پیام بدید

گروهتون کجاست

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایتا

برا منم بفرست

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍