مادم کنترل گر بشدت روی آیندم همچی حتی نمیتونم برای خودم تصمیم بگیرم رشته تحصیلی حتی ویژگی همسر آیندم و.... الان نخوام برم دانشگاه نمیتونم بخام برم سرکار نمیتونم واقعا خسته شدم
از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده
[QUOTE=411599409]مهم نیست دوست و رفیق رشتع مهمه بعدم تو ازدواجمم سخت میگرفتن همه چی انتخابش با خودم نمیبود[/QUOTEشما بیا تجربی بخون ببین کتابارو میخونه چجوری پزشکی قبول بشم این همه درس میخونم نمیشه بعدشم معیار ازدواج فقط پسر دکتر هست خب من ار کجا پزشک پیدا کنم
از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده
اوف دستش درد نکنه😂💸میگم عزیزم حتما در تو اون هوش و استعداد و میبینع که دلش میخاد پزشک شی خدایی نظر ...
ن کلاس میرم ن ازمون کتابم ندارم البته چتا رو بهم دوستام دادن دوره های تلگرام میبینم نهایی که هیچ من کلا درسم از دهم افتضاحه باز امسال بهتره ولی خب من استعدادی داخل قبولی ندارم درظم میگه روزی ۱۳ ساعت درس بخون شبا ۵ ساعت بخواب 😭
ابجی من حتی اتاق نداره ولی به زحمت داره میخونهعزیژم تلاشتو بکن ولی نهایت پیرا هم اوردی برو
پیرا آوردنش باز به درصد گرفتن بستگی داره من از اول تابستون میخونم ولی آنچنان درصدی نگرفتم درظم آبجی شما مجبور نیست ۱۳ ساعت بخونه چون سطح درسی بالایی داده نهایی گزاشته شب امتحان
اوف دستش درد نکنه😂💸میگم عزیزم حتما در تو اون هوش و استعداد و میبینع که دلش میخاد پزشک شی خدایی نظر ...
عزیزم الان شما اینچوری میگی چون زورت نکردن. ولی ادمی که علاقه نداشته باشه هرکارم بکنی بهترین شرایطو براش فراهم کنی بازم نمیتونه به اون چیز برسه. چون کنکور و درس خوندن سخته و علاقه میخواد. وقتی دوست نداره خب چرا باید بخونه اصلا چطور باید بخونه دیگه ذوقی نداره که دنبالش باشه راه و روش درس خوندن چیه
من خودم عاشق تجربی بودم نتیجه هم گرفتم ولی ادم کنترل گر زندگی رو زهر میکنه نمیزاره حتی بفهمی چی دوست داری
قانون نظام جدیدو نمیدونم عزیزم انشاله موفق بشی در نهایت عمل شما مهمه نه ارزوی مامانتون بلاخرع همه ما ...
ببین اون تلاش در نظر نمیگیره فقط براش نتیجه مهمه این آزارم میده یعنی اگه امسال قبول نشم دیگ نخونم اجازه نمیده باید بخونم که قبول بشم درحالی که خودم نمیخام یا نمیزاره سرکار برم