2777
2789
عنوان

مادر کنترل گر داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 26 پست

[QUOTE=411599409]مهم نیست دوست و رفیق رشتع مهمه بعدم تو ازدواجمم سخت میگرفتن همه چی انتخابش با خودم نمیبود[/QUOTEشما بیا تجربی بخون ببین کتابارو میخونه چجوری پزشکی قبول بشم این همه درس میخونم نمیشه بعدشم معیار ازدواج فقط پسر دکتر هست خب من ار کجا پزشک پیدا کنم

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=411599409]مهم نیست دوست و رفیق رشتع مهمه بعدم تو ازدواجمم سخت میگرفتن همه چی انتخابش با خودم ...

اوف دستش درد نکنه😂💸میگم عزیزم حتما در تو اون هوش و استعداد و میبینع که دلش میخاد پزشک شی خدایی نظرشم بد نیست

شرایط برات فراعم کرده؟

اوف دستش درد نکنه😂💸میگم عزیزم حتما در تو اون هوش و استعداد و میبینع که دلش میخاد پزشک شی خدایی نظر ...

ن کلاس میرم ن ازمون کتابم ندارم البته چتا رو بهم دوستام دادن دوره های تلگرام میبینم نهایی که هیچ من کلا درسم از دهم افتضاحه باز امسال بهتره ولی خب من استعدادی داخل قبولی ندارم درظم میگه روزی ۱۳ ساعت درس بخون شبا ۵ ساعت بخواب 😭

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

ن کلاس میرم ن ازمون کتابم ندارم البته چتا رو بهم دوستام دادن دوره های تلگرام میبینم نهایی که هیچ م ...

ابجی من حتی اتاق نداره ولی به زحمت داره میخونه

عزیژم تلاشتو بکن ولی نهایت پیرا هم اوردی برو

ابجی من حتی اتاق نداره ولی به زحمت داره میخونهعزیژم تلاشتو بکن ولی نهایت پیرا هم اوردی برو

پیرا آوردنش باز به درصد گرفتن بستگی داره من از اول تابستون میخونم ولی آنچنان درصدی نگرفتم درظم آبجی شما مجبور نیست ۱۳ ساعت بخونه چون سطح درسی بالایی داده نهایی گزاشته شب امتحان

پیرا آوردنش باز به درصد گرفتن بستگی داره من از اول تابستون میخونم ولی آنچنان درصدی نگرفتم درظم آبجی ...

قانون نظام جدیدو نمیدونم عزیزم

انشاله موفق بشی

در نهایت عمل شما مهمه نه ارزوی مامانتون

بلاخرع همه مامانا ارزو دارن

ولی درس خوندن و اینا رو زجر دادن نبین اون فک میکنه داره بهت کمک میکنه اینده تو تامین کنی خوشکلم

اوف دستش درد نکنه😂💸میگم عزیزم حتما در تو اون هوش و استعداد و میبینع که دلش میخاد پزشک شی خدایی نظر ...

عزیزم الان شما اینچوری میگی چون زورت نکردن. ولی ادمی که علاقه نداشته باشه هرکارم بکنی بهترین شرایطو براش فراهم کنی بازم نمیتونه به اون چیز برسه. چون کنکور و درس خوندن سخته و علاقه میخواد. وقتی دوست نداره خب چرا باید بخونه اصلا چطور باید بخونه دیگه ذوقی نداره که دنبالش باشه راه و روش درس خوندن چیه

من خودم عاشق تجربی بودم نتیجه هم گرفتم ولی ادم کنترل گر زندگی رو زهر میکنه نمیزاره حتی بفهمی چی دوست داری

قانون نظام جدیدو نمیدونم عزیزم انشاله موفق بشی در نهایت عمل شما مهمه نه ارزوی مامانتون بلاخرع همه ما ...

ببین اون تلاش در نظر نمیگیره فقط براش نتیجه مهمه این آزارم میده یعنی اگه امسال قبول نشم دیگ نخونم اجازه نمیده باید بخونم که قبول بشم درحالی که خودم نمیخام یا نمیزاره سرکار برم

مادرت ببر پیش روانشناس مشاوره بگیره

قبول نداره