2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من در حد سکته رفتم یعنی نمیتونستم گریه کنم وقتی هم به سختی گریه میکردم فقط از چشم چپم اشک میومد افسردگی شدید گرفتم طوری که سفره بچه هامو جدا مینداختم نمیتونستم تحملشون کنم ولی به مرور خوب شدم گاهی یادم میافته احساس دلتتگی شدید میکنم با فاتحه و قران اروم میشم

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

اینکه اشک نمیریزم

از دلتنگ نبودن نیست

نمیخوام از زیر خاک ، نگرانم شه 🖤

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

گریه

جیغ

قرص ارامبخش

افسردگی شدید اعتیاد ب سیگار و قرص

من اینارو پشت سرگذاشتم چون خیلی یهویی رف

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

منم نزدیک دو ساله فوت کرده پدرم هر وقت دلم براش تنگ میشه به عکسش نگاه میکنم باهاش حرف میزنم یا گاهی مینوشتم کم کم دیگه عادت کردم به نبودش البته من یکم با پدرم کم ارتباط داشتم شاید بخاطر همین زودتر عادت کردم به نبودش در کل مرگ پایان نیست هنوزم اون وجود داره تو قلبته عزیزم❤

منم نزدیک دو ساله فوت کرده پدرم هر وقت دلم براش تنگ میشه به عکسش نگاه میکنم باهاش حرف میزنم یا گاهی ...

خیلی یکدفعه ای رفت بدون مریضی خیلی مظلوم بود،بدون پدر مادرم چطور زندگی کنم

ینی چی جدا سفره مینداختین

وقت غذا برای اونا توی اتاق سفره میننداختم نمیتونستمتحملشونکن کلا دور شده بودم پسرم گریه یمکرد میگفت مامان دوبارهمثل قبل شو

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

من شش ماهه پدرمو از دست دادم

اشک میریزم ولی جیغ و گریه نه

نمیتونم

فقط مبدونم ک دیگع حوصله زندگی ندارم

هر روز منتظرم دنیا تموم شه

بعضی لحظه ها به قدرییییی دلتنگش میشم

به قدریییی

نمیدونم تو قالب کلمه ها چطور بگم

ب خودکشیم فکر میکنم به اینکه چطور و کی خودمو بکشم

کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)