2789

ببینید من بابام خیلیییییی دستش تنگه خیلیییییی

ییار رفتم تو رابطه پسره مسخره ام کرد که بابات هیچی نداره و..... که بماند.

الان اطرافیانمون همش بهم میگن پول لازم نداری من سرخ میشم اصا دیوونه میشم خیلیییییی تو خودمم خیلیییییی

خلاصه ی تصمیمی گرفتم تمام بزنامه هامث دلیت اکانت زدم و گفتم بزم به موفقیتم برسم دست بابامو بگیرم چون خیلیییییی چیزا تو دلم مونده و...

الان یکم نا امیدم حتی تو چشام همش اشکه.

بارها بهم گفتن بابات دستش تنگه اگ چیزی خواستی به ما بگو برات فراهم کنیم از روی دلسوزی بود اون لحظه ها بدنم بی حس میشه از حال بد یکی اینجوری بهم میگه.

الان تصمیم گرفتم ی مدت خودمو گم و گور کنم با خدا باشم یا ی موفقیت بزرگی یهو ظاهر بشم دست بقیه رو هم وقتی خودم اوکی شدم بگیرم.

میشه یکم راهنماییم کنید؟

مهمون داشتیم هیچی نداشتم بپوشم

ولی به خدا امید دارم

با خدا باش و پادشاهی کن✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میتونی مثلا یه پیج راه بندازی ولی خیلی صبر میخواد تو میتونی مثلاً اگر استعداد داری رمان بنویسی پیج رمان بزنی

برو سر کار و در کنارش کم کم روی اون پیج هم کار بکن

وقتی بری سر کار حتی میتونی پول جمع بکنی دوره های مختلف شرکت بکنی که یه شغل واسه خودت بزنی

کاربری دست دو نفره دوستان

ن گلم

برنامه های میلی گلد و ملی گلد و اینا هم اگر حوصله کار کردن باهاشون داشته باشی و تبلیغ بکنی و همه برن واست کد بزنن میتونه کمک دستت باشه تا یجایی ولی من تو همین نینی سایت هرچی خواهش کردم کسی نزد

کاربری دست دو نفره دوستان

چند سالته عزیزم؟درکت میکنم منم همینم البته من ازدواج کردم میفرم مغازه ای چیزی منو میشناسع کمتر حساب ...

من۱۹

خیلیییییی وحشتناکه

با خدا باش و پادشاهی کن✨