2777
2789
عنوان

ناخنام داغون شد

252 بازدید | 15 پست

بچها كم عيد ناخن كاشتم و فك ميكردم ميتونم جبيره بگيرم😑وقتي فهميدم نميشه رفتم ريموو كردم چون غسلم برام واجب بود بچها حالا ناخنام داغون شده قبلا ناخنام محكم بود قوس داشت خيليم ضخيم بود الان نازك نازك شده و اصلا فرم قبلا و نداره😭😭😭چيكارشون كنم؟

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐

خیلی کار خوبی کردی عزیزم

مطوب کننده بزن خوب میشن ان شاءالله

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاک تقویت کننده بزن 

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

منم عید این بی عقلی رو کردم و ناخن کاشتم بعد دو هفته درآوردم و دیدم ای دل غافل ناخونام داغونن، هنوزم درست نشده ، یه مدت طول میکشه دیگه باید رسیدگی کنیم ،هر شب چند دیقه بزار تو مخلوط گلیسیرین و آبلیمو کم کم سفت میشه مثه قبل میشه

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
منم عید این بی عقلی رو کردم و ناخن کاشتم بعد دو هفته درآوردم و دیدم ای دل غافل ناخونام داغونن، هنوزم ...

امان از اين ارايشگرا

من عيد به بهونه سوهان كشيدن رفتم يهو انداخت به جونم كه بكار😐

ناخنت بلند شه ناخن جدید دربیاد اون جدیدیا محکم ترن 

ناخنام زود بلند ميشها حالا الان كه ميخام بلند بشن نميشن اون موقع كه ميخاستم ترميم كنمو پول بدم تند تند بلند ميشدن

رعیاتش رو دیگه نمیدونم  ولی مثل اب میمونه و زود جذب ناخن میشه مثل لاک نیست  بذند ماوالا ...

مرسي عزيزم داروخانه داره؟