2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من مادرم بیشتر از من ذوق بچه داشت😕

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

من مامان بابام فهمیدن گوسفند قربونی کردن..والا نازایی اینقدر زیاده که  برای من که هم کمخونم و هم فشارم پایینه و هم یکم ضعیفم یه جوری معجزه بود بارداری..من خودمم فکر میکردم با دارو و درمون باید باردار بشم چون شوهرمم عاشق بچست..

شعور خود را حفظ کنیم..هرگاه به جای دیگران زندگی کردیم و شرایط آنها را داشتیم قضاوت کنیم..به هر حال بانو..یکبار هم که شده جلوی زبانت را بگیر..هیچ نمیشود ، فقط دلی نمیشکند..

اره دو مورد دیدم وبهشون حق میدم 

یکی اینکه ی دخترعمو داشتم وضع مالی شوهرش خوب نبود عمو زنعموم خیلی ناراحت شدن 

یکی هم ی همسایه داشتیم دوتا بچه داشت سومی رو که حامله شد خیلی پدر مادرش ناراحت شدن 

ن من مادرم بیشتر از من ذوق بچه داشت😕

خخخ وای آره چه کارایی که نمیکنن خخخ

هرروز فقط یه پرس مامانم غذا درست میکنه یه پرس مادر شوهرم..دارم میترکم بخدا..این ماهم اشتهام بالاست نمیتونم نخورم...

شعور خود را حفظ کنیم..هرگاه به جای دیگران زندگی کردیم و شرایط آنها را داشتیم قضاوت کنیم..به هر حال بانو..یکبار هم که شده جلوی زبانت را بگیر..هیچ نمیشود ، فقط دلی نمیشکند..
ولی من این اتفاق تجربه کردم..هنوز که هنوز اینقدر ازشون ناراحتم  ..

اشکال نداره گلم وقتی بچه به دنیا اومد و خواستن بگیرنش بغلشون متوجه میشن نی نی ها چه نعمتین..

مگه خودشون بچه دار شدن نظرسنجی گذاشتن😊

من نظر شخصیم رو راجع به این موضوع گفتم  

چه حوصله ای دارید دنبال بحثید ریپلای نکنید 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.