2777
2789
عنوان

یعنی ته صداقت !

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 24 پست
دقیقا . همیشه میگم کاش هیچوقت بعضی چیزا رو نمی گفتم به هیچکی

انگار بعضیها زرنگی رو با دروغ اشتباه میگیرن .اگه همه یه ذره صداقت داشتن دنیای قشنگتری واسه زندگی داشتیم 

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
انگار بعضیها زرنگی رو با دروغ اشتباه میگیرن .اگه همه یه ذره صداقت داشتن دنیای قشنگتری واسه زندگی داش ...

متاسفانه الان همه که نه اکثرا بازیگر شدن . نقش بازی میکنن واسه هم 

به خودت بیا یه ذره !😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اینجوری هم نیستم که هرکاری میکنم بگم . منظورم اتفاقاتی که میوفته عادت ندارم الکی بگم  

خب آره عوضش دروغ هم باعث سلب اعتمادطرف ازشما میشه ....صداقت مثلا میتونی بگی نمیدونم..خودت روبه نشنیدن بزنی ..جات روعوض کنی...که نه راستشوگفته باشی نه دروغ!اماخب بعضی وقتهاهم نمیشه

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...
خب آره عوضش دروغ هم باعث سلب اعتمادطرف ازشما میشه ....صداقت مثلا میتونی بگی نمیدونم..خودت روبه نشنید ...

وقتی تصمیم میگیرم‌نگم به این فکر میکنم پس آدم با کی راحت باشه ؟ دیگه همسر آیندم حداقل باید بفهمه بهش دروغ نمیگم که اونم بام روراست باشه

به خودت بیا یه ذره !😏
وقتی تصمیم میگیرم‌نگم به این فکر میکنم پس آدم با کی راحت باشه ؟ دیگه همسر آیندم حداقل باید بفهمه بهش ...

ببین عزیزم ازمن بهت نصیحت درسته بایدروراست باشی ولی همه چیزرونگو به همسرت به خانوادش به خانوادت میدنی چرا ممکنه بزارن پای سادگیت نه صداقتت!!!وقتی درموردیه موضوعی صحبت میکنی ناخودآگاه چیزهای دیگه هم.پیش میاد بعدمجبوری همش توضیح بدی .....کم گوی وگزیده گوی چون دُر......تاز اندک تو جهان شودپر

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...
ببین عزیزم ازمن بهت نصیحت درسته بایدروراست باشی ولی همه چیزرونگو به همسرت به خانوادش به خانوادت میدن ...

آره . خودم فهمیدم اینو خیلی وقته

اما دیگه چیزایی که گفته شده رو نمیشه تغییر داد 

به خودت بیا یه ذره !😏
آره . خودم فهمیدم اینو خیلی وقته اما دیگه چیزایی که گفته شده رو نمیشه تغییر داد 

اشکال نداره تجربست همه اینها...الان خوبه متوجه شدی که چطوررفتارکنی...نمیگم صم بکم جایی بشین که بگن زبون نداره!میتونی ازبازیگر خواننده فیلم ورنگ و مدل لباس و..موردعلاقت صحبت.کنی وکمتر درمورد مسائل روزمرت اتفاقاتت بااطرافیان بگی چون اینطور خودت راحتتری...

اشکال نداره تجربست همه اینها...الان خوبه متوجه شدی که چطوررفتارکنی...نمیگم صم بکم جایی بشین که بگن ز ...

‌آره باید تغییر بدم هرجور شده 🧡

به خودت بیا یه ذره !😏