2777
2789
عنوان

مامانا کسی رو داریم شش ماهه باردار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 51 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به به ..خیلی عالییییی.. مامانم میگه بچه پسر باشه مادر فرز و زبر و زرنگه ...

من اخه نگرانم میگم شاید وزنشون خیلی کمه😔

چون با این حال شکمم هم کوچیکه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من میرم دکترقراره بگم منم نگرانم کوچیکه شکمممن دکترگفته کم خونی داری کمی نگران شدم

اره منم شدید دارم الان ۲ نوع قرص آهن بهم داده بخاطر کمخونی این مدت هم گوشت گفته زیاد بخور نمیدونم دیگه چقدر تاثیر گذاشته...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اره منم شدید دارم الان ۲ نوع قرص آهن بهم داده بخاطر کمخونی این مدت هم گوشت گفته زیاد بخور نمیدونم دی ...

الهی نگفت وزن کمه؟وزن ورشدشون میترسم به کم خونی ربط داشته باشه مختل بشه منم نگرانم🥲

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی نگفت وزن کمه؟وزن ورشدشون میترسم به کم خونی ربط داشته باشه مختل بشه منم نگرانم🥲

سونو قبلیم که چرا خیلی...این سبکی هم داره ببشتر نگرانم میکنه...

اره یکی از عوامل کم وزنی کمخونی هم هست...

من وزن خودم بالا میره وزن بچه ها نه...

این هفته تموم بشه یمرم سونو ابجی دعا کن هم اب دورشون خوب باشه همه بقیه چیزا...

نمیفهمم نگران چی باشم بخدا

ممنونم همچنین ان شاءالله بسلامتی بغل کنیمن میخاستم دو اسفند برم که نشد معلوم نیست ولی تا سی هفته میر ...

من این همه میرم حتما ببینم اینقدر خوردم هیچ تاثیری داشته یا نه...

ممنون عزیزم تو هم همینطور.

اگه جای رحمم کم نباشه و بتونم تا اخر نگه دارم اواسط اردیبهشت اگه نتونم نمیدونم...

دعا کن تا ۴۰ هفته بتونم نگهشون دارم😔

کمخونیت چنده برای من 9هستش دوتا قرص اهن میخورم

از من بخاطر چندتا فاکتور پایینه.

گلوبول های قرمزم هم کم هم کوجیک و هم کم رنگن!!

منم همینطور...

چه قرصی بهت داده؟

مولتی و اینا چی میخوری؟

من این همه میرم حتما ببینم اینقدر خوردم هیچ تاثیری داشته یا نه...ممنون عزیزم تو هم همینطور.اگه جای ر ...

برای من 17اردیبهشت زده اما چون فاصله زایمان هام کمه فک کنم همون دوم سوم بشه

ان شاءالله بسلامتی بغل میگیریشون گلم الکی به خودت استرس نده منم بچم کوچیکه زیاد بغلش میکنم خیلی میترسم زایمان زودرس بگیرم

برای من 17اردیبهشت زده اما چون فاصله زایمان هام کمه فک کنم همون دوم سوم بشه ان شاءالله بسلامتی بغل م ...

دقیقا منم دخترم کوچیکه یک ساعت نمیتونم استراحت داشته باشم!

این مدت رفتم سراغ بستنی که وزنشون بره بالا ولی قندم بالا نره حالا!

دقیقا منم دخترم کوچیکه یک ساعت نمیتونم استراحت داشته باشم!این مدت رفتم سراغ بستنی که وزنشون بره بالا ...

من قند خونم پایینه سر بچه اولم بالا بود انسولینی شدم الان باز پایینه دایم سردرد دارم نمی دونم از اونه یا نه