2777
2789
عنوان

مامانا کسی رو داریم شش ماهه باردار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 51 پست
اهن خارجیه اسمشو فراموش کردم مولتی ویتامین میخورم آسپرین میخورم و قرص کلسیم میخورم

چون به من امگا و ال ارژنین هم داده گفتم ببینم شما هم میخوری یا نه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من قند خونم پایینه سر بچه اولم بالا بود انسولینی شدم الان باز پایینه دایم سردرد دارم نمی دونم از اون ...

فشارت رو چک میکنی؟

از کم ابی هم هست اب زیاد بخور

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دو قلو بارداری فرق میکنه گلم من خیلی سنگین شدم اصن نمی تونم راه برم الان به 28هفته میگن شش ماهه ...

من با اینحال اصلا سنگین نشدم واقعا دلواپسم😔

اره یک هفته از ۶ ماهت گذشته

اره گلم گاهی چک میکنم 9هستش اب اره ی چند وقتیه کمتر میخورم

ببین حاملگی کلا ضعف میاره من همش رنگ پریده و بی حالم با اینکه همه چی میخورم!

ولی اب بیشتر بخور سردرد نگیری...بخاطر هرمونا هم هست

وزنت چقدره من یهو این هفته دو کیلو اضافه کردم

برو بالای ۱۰۰ کیلو😅

من قبلش هم وزنم بالا بود...

ببین حاملگی کلا ضعف میاره من همش رنگ پریده و بی حالم با اینکه همه چی میخورم!ولی اب بیشتر بخور سردرد ...

اتفاقا من تغذیم افتضاحه همینطور اعصابم همش برنج میخورم با مادرشوهرم تو یخونه زندگی میکنم و بچه اولم هم یسالشه اصن پدرم دراومده قشنگ

اتفاقا من تغذیم افتضاحه همینطور اعصابم همش برنج میخورم با مادرشوهرم تو یخونه زندگی میکنم و بچه اولم ...

ای داد مادرشوهر😭

منم چندوقته از دستش کلی گریه کردم😔لعنت بشن بخدا هیچ درک ندارن...

با قران خودتو اروم کن ابجی راهی نداریم😔

😂ان شاءالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم من آنفولانزا هم گرفتم خیلی ضعیف شدم وزنم قبلم هم پایین بود کلا ل ...

آخی🫠

من جزو سنگین وزنام😅

ولی خب قدم بلنده زیاد معلوم نیست دکترم دهنش باز موند وزنمو دید گفت کجات رفته اینا بچه هاتم که کوچیکن!

به تغذیه ات برس توروخدا ۳ ماه بیشتر نمونده

آخی🫠من جزو سنگین وزنام😅ولی خب قدم بلنده زیاد معلوم نیست دکترم دهنش باز موند وزنمو دید گفت کجات رفت ...

ان شاءالله به وزن دلخواهت دنیا بیان عزیزم برای همونه پس شکمت زیاد مشخص نیست من الان دقیقا ی چوب کبریتم که شکم داره فقط😂