سلوی70سابق مدیر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21514 عنوان مامانا کسی رو داریم شش ماهه باردار باشه | مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 51 پست من چرا حس سنگینی ندارم🥲شما چطوری هستین؟نکنه وزن کم باشه؟نگران شدم... خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر 1404/11/26 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21514 اهن خارجیه اسمشو فراموش کردم مولتی ویتامین میخورم آسپرین میخورم و قرص کلسیم میخورم چون به من امگا و ال ارژنین هم داده گفتم ببینم شما هم میخوری یا نه... خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21514 من قند خونم پایینه سر بچه اولم بالا بود انسولینی شدم الان باز پایینه دایم سردرد دارم نمی دونم از اون ... فشارت رو چک میکنی؟از کم ابی هم هست اب زیاد بخور خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
آرتمیس_دریا عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 9790 چون به من امگا و ال ارژنین هم داده گفتم ببینم شما هم میخوری یا نه... شاید دو قلو بارداری فرق میکنه گلم من خیلی سنگین شدم اصن نمی تونم راه برم الان به 28هفته میگن شش ماهه؟
آرتمیس_دریا عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 9790 فشارت رو چک میکنی؟از کم ابی هم هست اب زیاد بخور اره گلم گاهی چک میکنم 9هستش اب اره ی چند وقتیه کمتر میخورم
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21514 شاید دو قلو بارداری فرق میکنه گلم من خیلی سنگین شدم اصن نمی تونم راه برم الان به 28هفته میگن شش ماهه ... من با اینحال اصلا سنگین نشدم واقعا دلواپسم😔اره یک هفته از ۶ ماهت گذشته خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
آرتمیس_دریا عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 9790 من با اینحال اصلا سنگین نشدم واقعا دلواپسم😔اره یک هفته از ۶ ماهت گذشته وزنت چقدره من یهو این هفته دو کیلو اضافه کردم
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21514 اره گلم گاهی چک میکنم 9هستش اب اره ی چند وقتیه کمتر میخورم ببین حاملگی کلا ضعف میاره من همش رنگ پریده و بی حالم با اینکه همه چی میخورم!ولی اب بیشتر بخور سردرد نگیری...بخاطر هرمونا هم هست خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21514 وزنت چقدره من یهو این هفته دو کیلو اضافه کردم برو بالای ۱۰۰ کیلو😅من قبلش هم وزنم بالا بود... خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
آرتمیس_دریا عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 9790 ببین حاملگی کلا ضعف میاره من همش رنگ پریده و بی حالم با اینکه همه چی میخورم!ولی اب بیشتر بخور سردرد ... اتفاقا من تغذیم افتضاحه همینطور اعصابم همش برنج میخورم با مادرشوهرم تو یخونه زندگی میکنم و بچه اولم هم یسالشه اصن پدرم دراومده قشنگ
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21514 اتفاقا من تغذیم افتضاحه همینطور اعصابم همش برنج میخورم با مادرشوهرم تو یخونه زندگی میکنم و بچه اولم ... ای داد مادرشوهر😭منم چندوقته از دستش کلی گریه کردم😔لعنت بشن بخدا هیچ درک ندارن...با قران خودتو اروم کن ابجی راهی نداریم😔 خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
آرتمیس_دریا عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 9790 برو بالای ۱۰۰ کیلو😅من قبلش هم وزنم بالا بود... 😂ان شاءالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم من آنفولانزا هم گرفتم خیلی ضعیف شدم وزنم قبلم هم پایین بود کلا لاغرم الان 72/700شدم
آرتمیس_دریا عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 9790 ای داد مادرشوهر😭منم چندوقته از دستش کلی گریه کردم😔لعنت بشن بخدا هیچ درک ندارن...با قران خودتو اروم ... اره اوضام خیلی سخته بخدا دهنم سرویس شدهباشه عزیزم حتما
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21514 😂ان شاءالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم من آنفولانزا هم گرفتم خیلی ضعیف شدم وزنم قبلم هم پایین بود کلا ل ... آخی🫠من جزو سنگین وزنام😅ولی خب قدم بلنده زیاد معلوم نیست دکترم دهنش باز موند وزنمو دید گفت کجات رفته اینا بچه هاتم که کوچیکن!به تغذیه ات برس توروخدا ۳ ماه بیشتر نمونده خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
آرتمیس_دریا عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 9790 آخی🫠من جزو سنگین وزنام😅ولی خب قدم بلنده زیاد معلوم نیست دکترم دهنش باز موند وزنمو دید گفت کجات رفت ... ان شاءالله به وزن دلخواهت دنیا بیان عزیزم برای همونه پس شکمت زیاد مشخص نیست من الان دقیقا ی چوب کبریتم که شکم داره فقط😂
nasimnili عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 38 برو بهداشت. پزشک ماما با دست معاینه میکنه و اگه بچه رشد نکرده باشه تشخیص میده و نگرانیت رفع میشه