2777
2789
عنوان

خواب در ایام ماه مبارک رمضان

1077 بازدید | 30 پست

دوستان شما کمبود خواب پیدا نکردین؟ من دارم میمیرم از کمبود خواب و خستگی. بعد افطار تا ۲ بیداریم صبح ۷ بیدار میشم تا ۸ باید سرکار باشم. ۱ میرسم خونه. غذای بچه رو بدم ۲:۳۰ تا ۴ بخوابم. بعدم بساط افطار و شامو حاضر میکنم . به تمیز کردن خونه و لباس و ...

دیگه افطار و ...

دیگه توان ندارم.😭😭😭

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

من نه بچه دارم نه شاغلم هميشه خسته ام🙃بهت حق ميدم خسته باشي،خيلي سخته

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما که میری سرکار و تا ۲شب بیداری باید ظهر استراحت کنی

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

من 5 صب میخابم تا 6 عصر ک شوهرم بیاد!

البته بینش نماز میخونم و برا دسشویی بیدار میشم😃 مادرشوهرمم ک پیشمه بیشتر از من میخابه!

دیگ 6عصر تا 5صب باز بیدارم

من و تو و عشقمون و دوربین عکااااسی؛ شکلاتی میشه این ژستای احسااااسی😍
من كلن روزه نميگيرم و خلاص!!! روزه مال خانه دارهاس نه شاغلها!!

فتوای جدیده

والا کارگر دیدم تو اوج گرما زیر افتاب با زبون روزه داشت کار میکرد

منم نتونستم روزه بگیرم ولی به اون کارگر غبطه میخورم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
من 5 صب میخابم تا 6 عصر ک شوهرم بیاد! البته بینش نماز میخونم و برا دسشویی بیدار میشم😃 مادرشوهرمم ک ...

ای نامررررررررد.

بیا جای منم بخواب

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
فتوای جدیده والا کارگر دیدم تو اوج گرما زیر افتاب با زبون روزه داشت کار میکرد منم نتونستم روزه بگی ...

هركي ي اعتقادي داره ديگه

شمام اعتقادتون اينه و خيلي خيلي قابل احترام و باارزشه و جاتون تو بهشته!!

مام تو جهنيمممم ديگه 

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!