2777
2789
عنوان

شوهرم دل و جیگر گرفته بود

243 بازدید | 23 پست

ما چند وقت پیش ها دعوا کردیم سر یه موضوعی شوهرمم عصبی شد همون روز دل و جیگر گرفته بود بخوریم اینم عصبی شد برد خونه مادربزرگش دل و جیگر ها رو بعد گفت درست کنین میخوریم ( اونا هم میدونستن ما دعوا کردیم) به قابلمه که توش برنج هم داشت داد بهشون ظرف ها رو همه رو خالی کردن دادن بهم دل و جیگرا و اینا رو گذاشتن واسه خودشون

به همچین آدما چی باید گفت واقعن شما بگین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیزی نمیشه گفت شوهرت نباید اینکارو میکرد.

من جات بودم وقتی اشتی کردیم شوهرمو مجبور میکردم بیشتر از اون دل و جیگری که برده اونا خوردن بخره بیاره کباب کنیم بخوریم.به شوهرم هم مجال خوردن نمیدادم همش رو خودم میخوردم

متوجه نشدم چی شد

شوهرم دل و جیگر آورده بود خونه چند ساعت بعدش دعوام شد با شوهرم .شوهرمم دل و جیگر ها رو برد داد به مادربزرگش و خالش بهشون گفت درست کنین با هم میخوریم (یعنی خودش و مادربزرگش و خالش )برنج هم درست کرده بودم ناهار اونم بردن خالی کردن همه رو ظرف ها رو آوردن برام ( میدونستن ما دعوا کردیم)

متوجه نشدم چی نوشتی

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

وقتی قهر میکنی با شوهرت با شکمت قهر نکن عزیزم. کارهاتو انجام بده.و غذاتو بپز بخورین. دعوا رو به غذا نکشون. وگرنه میره سمت همونا

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

شوهرم دل و جیگر آورده بود خونه چند ساعت بعدش دعوام شد با شوهرم .شوهرمم دل و جیگر ها رو برد داد به ما ...

اهان خب دیگه نمیشه چیزی گفت

به نظرم خودت برو با خانواده ات یعنی پدر و مادر وخواهر اینا بیرون رستوران .

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️