2821
2789
عنوان

خواهرزاده ی پارتنرم خیلی رو مخمه

625 بازدید | 44 پست

هر کوفتی دلش بخواد از پارتنر من میخواد

از لباس بگیر تا خوراکی و هر چی

کاراشو هم همش این انجام میده

قشنگ انگار راننده شخصیشه

کلا خیلی آویزونشه

بدم میاد

میترسم فردا ک ازدواج کردیم هم همینطور باشه

ی الف بچه ۱۵ روح و روانمو ریخته بهم

چند سالشه ؟ ۱۵ ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دختره ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

پارتنرت باید جدی برخورد کنه و اوقد رو نده

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

پیشنهاد من برای شما

قطع رابطه ست😂😂

چون اون خواهرزاده از زندگی شما بیرون نمیره

حتی خودش نباشه

پارتنر شما میره سراغش

چنین ارتباطی رو من با داییام داشتم و چه بسا دارم

البته من طلب نمیکردم چیزی

که برام فلان چیزیو بخرید بیاید ببرید فلانجا

اما چون من تنها خواهرزاده بودم

خب مورد توجه اونا قرار میگرفتم

برام خرید میکردن از بچگی

لباس میخریدن کفش میخریدن

عیدی بدن

فلان چیزو سفارش بدن

هنوزم با اینکه سنم بیشتر شده همینه

داییم مثلا میومد خونمون

منو و خواهرمو به زور میبرد خوراکی میخریدیم

نمیرفتیم

خودش میخرید میومد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نمیدونم چرا وقتی وارد زندگی یک مرد میشید انتظار دارید مطلقا هیچ کاری برای خونواده و نزدیکانش انجام نده و تموم فکرش شما باشید ازبس خودخواه هستید

رابطه خواهرزاده و دایی همیشه صمیمی هست تا زمانی که زن دایی وارد میشه

نترس دو روز دیگه ازدواج کنی این رابطه و صمیمیت ازبین میره از الان بدجنسی نکن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

۱۵ سالشه

اگر قصدتون جدیه درمورد این موضوع با پارتنرت صحبت کن

بگو قراره همیشه مسئولیتش تا این حد گردنت باشه ؟

و بهش بگو نمیپسندی و یکی از شروطت برای ازدواج اینه که انقدر تایمش رو برای اون نذاره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز