2777
2789
عنوان

مامانا شما چطوری با جنین حرف میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست
اخه اون ی تیکه گوشته چی میفهمه اللن اصلا دستگاه عصبی نداره تو ماه سوم بهش میگن رویان هنوز جنین هم نی ...

تو ماه سوم دست و پا و همه اندام هارو داره وقتی چیزی بلد نیستی لازم نیست در افشانی کنی .احتمالا مجردی و کم سن

تازه از تعلیقی درومدم یه عده بی وجود گزارش زدن بیخودی تعلیق شدم. این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ماه چهارم به بعد که روح بهش دمیده میشه باش صحبت کن

اسمش را انتخاب کن و صداش بزن

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

خواهرم وقتی باردار بود از همون اوایل داداشم خیلی با بچش صحبت میکرد یعنی وقتی به دنیا اومد داداشم بغلش میکرد و باهاش حرف میزد آروم میشد

سعی کن کم کم از الان حرف بزنی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اخه اون ی تیکه گوشته چی میفهمه اللن اصلا دستگاه عصبی نداره تو ماه سوم بهش میگن رویان هنوز جنین هم نی ...

شما بچه نداری احتمال زیاد

بچه ده هفتگی کامل کامله عزیزم

تو بارداری هر صدایی انرژی اش جذب میشه

اینجا بحث شنیدن مادی نیست

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

او لالا یکم ژنتیک تکوین بخون متوجه میشی چی داره چی نداره درسشو والا خوندیم

شما درسشو خوندی ما خودشو دیدیم .سونو سه ماهگی شو دارم دست و پا و اجزا صورت همچی داره

رویان به هفته های اول میگن

تازه از تعلیقی درومدم یه عده بی وجود گزارش زدن بیخودی تعلیق شدم. این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

او لالا یکم ژنتیک تکوین بخون متوجه میشی چی داره چی نداره درسشو والا خوندیم

رویلن تا هشت هفتگیه بعدش میشه جنین. احتمالا واحداتو پاس نکردی

من امروز وارد بیست هفتگی شدم ،وقتی که تکون میخوره آنقدر باهاش حرف میزنم و قربون صدقه دخمل ناز نازیم ...

انشالله سلامت باشه و تو راه اسلام 💚

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی چیز جالبی نیست، اما تنها چیزیه که داریم...💚