2777
2789

من ماه سوم هستم ولی میخوام از الان صحبت کنم و نمیدونم چی بگم چون درونگرا هستم و کلا آدم کم حرفی ام

دوم اینکه به خاطر تغییرات هورمونی خیلی حساس شدم هربار میام باهش حرف بزنم گریه ام میگیره بی دلیل اصلا نمیدونم این گریه از غمه یا از خوشحالی

ولی دلم میخواد هم به خودم مسلط باشم هم بتونم در روز باهش حرف بزنم اما نمیدونم چی بگم

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی چیز جالبی نیست، اما تنها چیزیه که داریم...💚

از وقتی تکون میخوره بیشتر میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گریم میگیره

ی گروه زدم ازاول براش حرف میزنم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

حرف بزنی اون میفهمه چی میگی ؟ گوش و اینا ک نداره اصلا هم بشنوه نمیفهمه تو چی میگیمگه زبان فارسی بلده

صدای مادر و لحنش رو متوجه میشه😐

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

حرف نمیزنم

فقط وقتی تکونش کم میشه التماس میکنم تکون بخوره

اینکه شعر بخونم و داستان بگم و اینا هیچ

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

من زیارت عاشورا پخش میکردم بعد باهاش میخوندم بعد با جنین صحبت میکردم که من دوست دارم عاشق امام حسین بشی انسان خوبی بشی و...

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

صبحا بهش صبح بخیر میگفتم 😍🤣 هرچی میخوردم بهش توضیح میدادم 😁 غروبا که شوهرم میخواست بیاد میگفتم الان بابا میاد و.... قربون صدقه ش میرفتم .شوهرم هم خیلی قربون صدقه ش میرفت

تازه از تعلیقی درومدم یه عده بی وجود گزارش زدن بیخودی تعلیق شدم. این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...