2777
2789
عنوان

پارک بانوان رشت منظریه😍😍

1051 بازدید | 29 پست

سلام خانم های متاهل رشتی.

خانم هایی که متاهلید.بچه دارید.یا باردار هستید.

دوس دارید اکیپ بشیم و مثلا هفته ای یبار تو پارک بانوان دور هم باشیم؟

هم برا بچه ها خوبه هم تنوعی برا خودمون.😍

من خونم منظریه نیست اما چون پارک خوب و امنیه هفته ای یبار میرم

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

منم میخواااااااااااااااااااااام 

رشت نیستم اماااااااا   

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشید واقعا😛کجایی هستی

خخخ من زنجانم 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

خوشبحالتون. منظریه رو دوست دارن. یه مدت کوتاه اونجا زندگی کردم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
پس جدیدا نرفتید.آلاچیق زدن کلی.سرپوشیده.تازه درختاش کلی سایبون داره.

نه تازگی نرفتم ولی درختاش کوچیکه یه روز با بچه ها نشستیم مورچه خوردمون😂

‏ایا میدانستید نظرات شما در مورد دیگران فقط چهره واقعی خودتون و نشون میده نه دیگران؟!
نه تازگی نرفتم ولی درختاش کوچیکه یه روز با بچه ها نشستیم مورچه خوردمون😂

من دیروز رفتم پارک.آلاچیق سرپوشیده زدن توشم تخت نشستن داره.

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏