2777
2789
عنوان

دليلش چيه واقعا

212 بازدید | 22 پست

بعضیا گناهکارن بد اخلاقن کلا بد هستن ولی ثروت از در و دیوار براشون میریزه میشه گفت جذب دارن و خودشونو لایق ثروت میبینن برای همسن پول جذب میکنن

طرف ن نماز میخونه نه روزه میگیره ولی پول دارررر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیدین به منم بگین

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

خدا ت زندگیشون نیست

گفت پیامبر ب خونه یکی از اهالی محل رفت موقع رفتن ب خونه ی تخم از لونه افتاد ولی نشکست پیامبر از صاحب خونه پرسید چطور نشکست این تخم صاحب خونه هم گفت خونه من از هر بلایی دوره پیامبر هم روشو بر گردوند خاست ک بره طرف ازشون پرسید کجا میرید پیامبر گفت من وارد خونه ای نمیشم ک خدا ازش رو بر گردونده وقتی خدا دوست داره ک مشکل برات پیش بیاد

نه خب میگن پول درآوردن بدون ارتباط با خدا برکت نداره ینی نمیشه یا اون پول پیشرفت کرد

اعتقادی به این چیزا ندارم چون هرچی فقیره با خداس

هرچیم پولدار دیدم خدایی نداشته

خدا ت زندگیشون نیستگفت پیامبر ب خونه یکی از اهالی محل رفت موقع رفتن ب خونه ی تخم از لونه افتاد ولی ن ...

یاد بابام افتادم بچه بودم کتکم میزد میگفت من دوستت دارم که میزنمت

این چه منطقیه ؟ من هیچوقت نمیتونم زندگی عادی داشته باشم بخاطر همین از یه سنی به بعد کارای وحشتناکی کردم

خدا ت زندگیشون نیستگفت پیامبر ب خونه یکی از اهالی محل رفت موقع رفتن ب خونه ی تخم از لونه افتاد ولی ن ...

همیشه برام سواله چرا باید خدا کسی و که دوس داره بیشتر مشکل بهش بده اصلا اینو قبول ندارم فک نکنم اینجوری باشه