2821
2789
عنوان

کادو ولنتاین

87 بازدید | 6 پست

سلام واسه شوهرم ژل مووشانه وکیک وخوراکی خریدم واسه ولنتاین ازپول یارانم اون فقط تبریک گفت یه نگاه سرسری انداخت وتشکرکرد بعدم قرار بود برام وسیله تریکو بخره گفت چرانرفتی باهمین پول وسیله هاتوبخری گفتم خودت گفتی میخری برام اولین ولنتاین خونمون بود ازظهرشم خبر داشت گفتم میخام یرم کیک بخرم خیلیم خسته بود من ریادی حساس شدم یاازکادو خوشش نیومده رفتارش سرد بود

ماهرسال کادو میخریم و بیرون میبریم دخترامو ولی امسال حتی تبریکم نگفتیم من که کلا یادم نبود!!!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم شوهرت خستس؟یعنی این روزا یا این ماه خستگی داره یا کلا رفتارش اینجوریه؟

ااینجوری نیست نمیدونم چرا تازکی ها یه جی ساده مثل روغن یاهرجیزو صدبار باید بگم میدونم پولم داره

از کادو خوشش نیومده و شاید کلا از این که پول دادی کادو خریدی💔

من باپول یارانم خریدم هیچ پول دیگم نداشتم کرانجی که دوست داره باکیک وژل وشانه خریدم براش نمیدونم خیلی یهم برخورد وای به رو خودم نیاوردم درحد توانم بود وفکر کردم اینا بیشتر لازمش میشه

عزیزم شوهرت خستس؟یعنی این روزا یا این ماه خستگی داره یا کلا رفتارش اینجوریه؟

یک بار دیگم ازدست من ناراحت بود روز زن فقط تبریک گفت من ذوق که مثلا شاخه گلی بخره هیچکارنکردمنم ولش کردم ولی مامانش زنگ زد اتفاقی ازشیرینی که خریده بود گفت ترکیدم دیگه خسیس نیست خیلی اونروز دعواکردیم دوست داشتم حداقل یه شاخه گل یاحداقل باگذمی بهتری برخورد میکرد ازحقم نگذرم خیلی بازار کار گره خورده دائم درگیره ماشینش هم خراب شده بوپ ولی بی پول نیست که بگم نداره نکرده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز