2777
2789

بنظرتون چه شاخه ای درآمدش خوبه و نسبت به خستگیش و کارش و هزینه موادش میصرفه،کاشت مژه؟کراتین و احیا؟رنگ؟شنیون؟کوتاهی؟کدومش؟؟؟؟اپیلاسیون دیگه کسی انجام میده؟؟؟ناخن کار کردم هزینه مواد بالاست نمیصرفه کاشت مژه چطوره؟؟؟یا کراتین؟؟؟؟شنیون خلاقیت زیاد میخواد؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میکرو ابرو

فامیل ما کلی خرج کرد و وسیله گرفت.مشتری نداره مثل قبل .همه تازه دارن میرن پاک میکنن

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

چندماه انجام دادم مشتری نبود هزینع موادش بالا بود طراحی های فوق حرفه ای میخواستن مجانی براشون دربیار ...

جدی راستش من تازه میخوام شروع کنم وسیله اینا بگیرم توی خونه کار کنم توی خونه از بیکاری مردم بخدا😁

دختر بودن زیبا ترین غم دنیاست🙃

فامیل ما کلی خرج کرد و وسیله گرفت.مشتری نداره مثل قبل .همه تازه دارن میرن پاک میکنن

فامیلتون مشتری نداره بدا همین

من خودم ناخن کارم مامانممم سالن داره

بهترین شغل توی ارایشگری همون میکروعه و کاشت مژه یک ماهه

فامیلتون مشتری نداره بدا همینمن خودم ناخن کارم مامانممم سالن دارهبهترین شغل توی ارایشگری همون میکروع ...

اره دیگه منم همینو میگم میکرو مشتری نداره!فقط خودش نیست کسی که پیشش اموزش میدیده و دوستایی که موقع اموزش پیدا کرده هم همه مینالن که مشتری نیست.ناخن و مژه فرق داره چون هرماه ترمیم داره مسلما مثل میکرو نیست

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

جدی راستش من تازه میخوام شروع کنم وسیله اینا بگیرم توی خونه کار کنم توی خونه از بیکاری مردم بخدا😁

ببین یکی از لاین های پرمشتری هست ولی باید سرمایع داشتع باشی تا یک سال اینا از جیب بدی،ضرر کنی تا مشتری خودتو جمع کنی من دیدم واقعا نمیتونم بیشتر از یه حدی ضرر کنم هرلاک ژل جنس خوب دوسال پیش ۲۰۰ هزار بود بعد فکر کن پنجاه تا صدتا باید بخری هرروزم یه مدل جدید ترند میشه،آیس نباتی و هزاران مدل دیگه باید هی بخری تا خواسته مشتری بتونی برآورده کنی

اره دیگه منم همینو میگم میکرو مشتری نداره!فقط خودش نیست کسی که پیشش اموزش میدیده و دوستایی که موقع ا ...

خب دیگه همون اول مشتری زیاد نمیسه که باید شناخته بشی من مامان خودم انقد مشتری داره میبینی همزمان باهم میزنه با دوتا دستگاه تا اونو ۵دیقه استراحت میده این یکیو میزنه

هرشغلی همینه مونده ب جذب مشتری