2789

برای بار چهارم

امیدم بخداست

به امید مادر شدنم برام دعا کنید و یک صلوات بفرستین🙏

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوخدااااا ایشالا تاپیک بعدیت نی نی دار شدنت باشهههه

آاامین😍👏این رویا به حقیقت بپیونده

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏

انشالله خدا یه فرزند سالم و صالح روزی شما کنه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید انشالله به سلامتی بیاد تو بغلم ، امیدوارم عاقبت به خیر باشید

ان شاءالله خیلی زود مامان بشی عزیزمتو هم برای من دعا کن

ان شالله صلاح خدا با خواست دلمون یکی باشه

سلام عزیزم انشالله که نتیجه انتقالت مثبت بشه سخت نبود؟کدوم مرکز انجام دادی؟

مرکز ناباروری یزد

کل پروسش و بروبیاهاش اذیت کنندست، وگرنه این مرحله ی اخر که فقط انتقاله ..سخت نیست مثل یک معاینه ی سادست

مرکز ناباروری یزدکل پروسش و بروبیاهاش اذیت کنندست، وگرنه این مرحله ی اخر که فقط انتقاله ..سخت نیست م ...

ایشالله هردومون مثبت شیم آره انتقال سخت نبود واقعا ولی این استرس بعدش دیوونه کنندس شما روز چندم انتقالتونه

خدایا شکرت❤❤
ایشالله هردومون مثبت شیم آره انتقال سخت نبود واقعا ولی این استرس بعدش دیوونه کنندس شما روز چندم انتق ...

امروز ششم بود

شما چندمته؟

علائمی داری؟

امروز ششم بود شما چندمته؟علائمی داری؟

من امروز ۶مه گهگاهی زیر دلم درد میگیره ودم به دقیقه دستشوییم که نمیدونم ربط داره یا نه ولی برا خودم غیر عادی بود من دوزی نهایتا سه چهاربار دستشویی میرفتم

خدایا شکرت❤❤
من امروز ۶مه گهگاهی زیر دلم درد میگیره ودم به دقیقه دستشوییم که نمیدونم ربط داره یا نه ولی برا خودم ...

خیلی علائم خوبی داری که

کاش منم یه علامت کوچیک داشتم دلم خوش میبود

من امروز ۶مه گهگاهی زیر دلم درد میگیره ودم به دقیقه دستشوییم که نمیدونم ربط داره یا نه ولی برا خودم ...

کجا انجام دادی؟؟؟

جنینات چند روزه بودن

چنتا انتقال دادن