2821
2789
عنوان

نامزدم یه خواهرزاده آویزون‌داره

196 بازدید | 16 پست

البته هنوز نامزد نیستیم و دوستیم ولی خو خانواده ها در جریانن

خیلی رو مخمه خواهرزادش

اخه دوس پسرم همش کاراشو انجام میده و هر چی میخاد براش میخره

اینم هر چی میشه میاد ب من میگه مثلا با ذوق هم میگه ک اینو براش گرفتم اونو براش گرفتم بردمش اینور بردمش اونور😐

عصبی میشم ولی چیزی نمیتونم بگم

چقد بدم میاد ک انقد آویزونشه دختره ی چندش

بی ادب هم هس خیلی

حالا باز اگه با ادب بود یه چیزی

بچه هم نیس پونزده سالشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری قیچیش کنم؟یطوری یادم بده از همی الان قیچیش کنم

الان نمیشه بژار زنش شدی کم کم سرشم شلوغ میشه درگیر زندگی میشه کم کم اون کات میشه الان چون دوستی هر چی بگی گارد میگیره ولی در کل یه جوری نشون بده که خوشت نمیاد

خب بابا خواهرشه دوستش داره قبل از اینکه تو باشی اون بودهچتونه

خواهرزادشه ن خواهرش

غلط کرده دوسش دارع

منم خواهرزاده هامو دوس دارم ولی پارتنرم تو اولویتع برام و کاری نمیکنم ک حرص بخوره از دسم

الان نمیشه بژار زنش شدی کم کم سرشم شلوغ میشه درگیر زندگی میشه کم کم اون کات میشه الان چون دوستی هر چ ...

اتفاقا نشون دادم ک خوشم نمیاد چون هروقت راجبش حرف میزنه سکوت میکنم یا بحثو عوض میکنم

خودش فک کنم متوجه شده

خواهرزادشه ن خواهرشغلط کرده دوسش دارعمنم خواهرزاده هامو دوس دارم ولی پارتنرم تو اولویتع برام و کاری ...

فکر کردم میگی خواهرش

ولی واقعا اونقدر که میگی سنش بالا نیست 15 ساله هم آخه هنوز بچس

ولی زیاد طوری نشون نده که فکر کنن حسادت میکنی

فکر کردم میگی خواهرش ولی واقعا اونقدر که میگی سنش بالا نیست 15 ساله هم آخه هنوز بچسولی زیاد طوری نشو ...

نه من اصن نشون نمیدم ک حسودیم میشه

ولی خو واقعا اعصاب و روانم میریزه ب هم

دختره مامان و باباش سرکارن ولی آویزون اینه

نمیزارش ی پولی جمع کنه

البته خریت از خوده پسرس ک نمیتونه نه بگه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز