2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه مبصر بودم .اینجام گزارش میزنم وقتی کاربر مرد باشه و چیزای جنسی بگه وگرنه اینجام میشه اینستا در موردای دیگه گزارش نمی زنم 

بیشتر بحثارو خود نی نی یار می ترکونه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

من خودم گزارش میزنم ولی زیراب زن نبودم که هیچ!!! هر کی هر غلطی میکرد رو هم من باید ماستمالی میکردم!  بدم میاد یکی ادمو سرکار بذاره و به شعور بقیه توهین کنه!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

موافق نیستم. 

کلا نظر صفر یا صد دادن در مورد یه چیزی رو دور از عقل میدونم . اینکه توی تحلیل بگی ( همه ) ایتطوری ( همه ) اونطوری ، درست نیست .

بعضی تاپیکها یا کاربرها  واقعا گزارش لازم دارن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اتفاقا من اگه بخوام گزارش بزنم قبلش میگم اگه طرف رفتارشو اصلاح نکرد میزنم که نامردی نباشه😁

ببین من اگه ببینم کسی‌ بد دهنی میکنه حتما گزارش میزنم، نی‌نی یار خودش بیاد ببینه و تصمیم بگیره