2777
2789
عنوان

بهترین فاصله سنی فرزندان

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 31 پست
بچه مگه همیشه بچه میمونه این طرز فکرام دیگ قدیمی شد همبازی و ...این وسط مادر  ک پیر وکور میشه&n ...

مادری که توانایی هاش و اطلاعات مادری ش رو بالا نبره و بچه رو در حد شب بیداری و شلوغ کاری ببینه مستاصل میشه وگرنه مادری لذت بخشه عزیزم 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه مگه همیشه بچه میمونه این طرز فکرام دیگ قدیمی شد همبازی و ...این وسط مادر  ک پیر وکور میشه&n ...

هرکسی یه نظری داره فری جان!

خواهرم بچه هاش ده سال اختلاف سنی دارن واصلا راضی نیست و خیلی دغدغه هاشون فرق داره وبسیار سختشه.هرکسی بنابر روحیه ی وشرایط خودش میتونه تصمیم بگیره نمیشه کلی نظر داد

بهترین فاصله سنی چهار سال هست. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

من پسرم۱۸ماهشه...جلو گیری نمیکنم یه ساله...چون دوست دارم یکی دیگه هم بیادولی نمیاد😢😢😢

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
مادری که توانایی هاش و اطلاعات مادری ش رو بالا نبره و بچه رو در حد شب بیداری و شلوغ کاری ببینه مستاص ...

اینا شعاره همش هر کی هم شعارشو بده بچش اروم نمیتونه این نسخه رو واسه همه بپیچه منم همون اول گفتم حوصلشو داری و بچت ارومه بیار وگرنه ظلم ب مادر

زیر 6 سال بیشترین تاثیر رو در شخصیت بچه ها داره 

اینکه آدم در 12 سالگی با خواهر 20 سالش صمیمی باشه یک حرفه ولی اینکه بچه زیر 6 سال خواهر و برادر داشته باشه در شکل گیری شخصیتش حرف دیگه ایه 

یک مادر اگر مدیریت درست داشته باشه به سلامت خودش و خانواده اهمیت بده و توجه کنه فرزندآوری رو به عنوان فرآیندی طبیعی می پذیره و مدیریت می کنه و خودش در کنار فرزندانش رشد می کنه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

بچه 

با بازی کردن تجربه کردن و اون چیزی که در نظر ما شیطنته مغزش رشد ممیکنه 

بچه ای که یک جا می شینه فقط تلویزیون می بینه تبلت بازی می کنه یا تحرکی نداره با وسایل خونه و آشپزخونه درگیر نمی شه 

از در و دیوار بالا نمیره از لحاظ هوشی معمولیه 

بچه سالم تجربه می کنه خیلی از چیزهایی که در نظر ما بی نظمی و اعصاب خردیه داره ذهن بچه رو می سازه کلی سلول داره در مغزش ساخته میشه که بعدا در خلاقیت و ریاضی و هنر به کمکش میان بچه آروم از دیدگاه بزرگترها بچه خوبی از دید علم نیست 

پسرم 8 سالشه، اینقدر شیطونه بود و منم اینقدر حساس روی تربیت و درسش که تصمیم نداشتم دیگه باردار بشم با وجود اینکه مشکل مالی ندارم ولی چون می دیدم اعصابم نمی‌کشه میگفتم چرا یه موجود بیگناه رو وارد این دنیا کنم، پسر اولم هم 100 درصد لطمه می‌خورد 

الان خدا رو شکر پسر اولم آرومتر شده و تنهاس من هم آمادگی بیشتری دارم، 5 ماهه باردارم و بازم قرار یه پسر بچه شاد و با اعتماد به نفس رو تحویل جامعه بدم نه یه بچه سرخورده. این تجربه من بود

گرنگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من دختر بزرگم ۴ سالشه دختر کوچیکه ۱

سلام  میتونم بپرسم از این تفاوت راضی هستین یا نه؟ بعد از ۱سال که از کامنتتون میگزره!!

من باردارم دخترم  وقتی بچه دومم بدنیا بیاد انشالله ۳سال و ۴ماهشه

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!