2821
2789
عنوان

ایده برای بهتر شدن زندگی مشترک

4506 بازدید | 50 پست

لطفا هر کسی ایده برای بهتر کردن زندگی مشترک با همسر رو داره بنویسه تا همه بتونیم از این ایده ها استفاده کنیم ،مثلا ایده در مورد اینکه چطوری همیشه خودمونو جذاب کنیم برای شوهرمون ، چی کار کنیم که همسرمون همیشه با ما درددل کنه ، چه جوری همیشه خونمون تمیز باشه ، با وجود شاغل بودن 

نیدانم

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چیزی هست که البته خیلی سخته ولی اگه طرفتو دوست داشته باشی اسونتر میشه

*گذشت* خیلی مهمه

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

صبرکن الان موتورم راه میوفته

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

اولین چیز برای اینکه همسرتون باهاتون روراست باشه و همیشه باهاتون درد و دل کنه خوب گوش دادنه. (چون خیلی از مردا بعضی وقتا از زیاد حرف زدن خانما خوششون نمیاد)و اینکه ایرادگیری بیش از حد رو بذارین کنار. 

امتحان کردم که میگم😊😀

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.

من که هر کاری میکنم شوهرم اصلاااا بهم توجه نمیکنه😣😣😣

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
من همیشه با شوهرم درد و دل میکنم اونم با من درد و دل میکنه حتی ما وقتایی ک از دست خانواده هامون دلخو ...

چکار کردی شوهرت باهات درد و دل میکنه؟ شوهر من دائم السکوته

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

برای شاغل بودن هم برنامه ریزی داشته باش مثلا برنامه غذایی که بدونی چه غذایی میخوای بپزی چی لازم داری یهو ساعت ده شب یادت نیفته به ناهار فردا

از سوهرت هم حتما کمک بگیر گاهی بگو ظرفها رو بشوره یا خونه رو مرتب کنه

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

یه وقتی که  با همسرتون روی تخت دراز کشیدید ...

بگید چرا بامن ازدواج کردی؟؟؟

بعد زود چشماتونوو خمار کنید🤩 و لباتونو بذارید روی لبش 💋 بعد بگید هیس میخوام خودم پیدا کنم ...

🔥 موهاشونو چنگ بزنیدو بگید نکنه بخاطر اینکه  هوشت از سرت پرید 🤯اومدی منو گرفتی...

🔥 بعد دستتونو ببرید روی چشماش  بگید، نکنه چشمات منو دیدو پسندیدی👀...

🔥 بعد دستاتونو ببرید روی قلبش ❤️ بگید نکنه به ندای قلبت گوش کردی کلک ....

🔥 بعد با سرعت زیاد دستتونو ببرید روی التش و بگید ای وای! پیدا کردم. به خاطر اینکه میخوای هرشب بامن س.ک.س کنی، بامن ازدواج کردی. 😃😃😃

گاهی وقتا لازمه که عشق رو به همسرتون تلقین کنید.

خیلی خوش میگذره.

قبلش ارایش و لباس فراموش نشه😍

من تجربه ۳ سالمو میگم ....برای اینکه زندگی خوبی داشته باشم .

۱.اومد خونه بپرم بغلش و ی میوه .چایی .بیسکوییت اماده کرده باشم .

۲.برای اینکه دردشو بهم بگه بش گیر ندم و بگم‌چیزی شده ؟واون بگه نه 😐و من بگم باشه هرموقع خواستی خودت تعریف کن😆ناخوداگاه همه چیو میگه 

۳‌.بعدش نظر نمیدم و راهکار خودشو فقط میپرسم 

۴.من خیلی غر غرو بودم .الان یاد گرفتم اون موقع ساکت بمونم و مثلا فرداش یا چند ساعت بعد بگم دردمو .(این جوری لجبازی نمکنو خودش شرمسار میشه)

۵.ب جای اینکه بگم میشه  نریم خونه مامانت 

من میخوام تنها  باشیم .همه چیو نگو ب مادرت .همه جا نبر مادرتو .نصف چیزیو ک میخریو نده ب مادرت 

مداااااااااااام تو گوشش خوندم برریم خونه مامان بریم پیش اونا .اوتا با ما نمیااااااان از فلان چیز بده ب مامانت اینا (مادر شوهرم سیری ناپذیره 😆)خودش دید مادرش مث چی نشسته بتیغه فقط کم کم خودشو میکشه عقب .

2825
2823
2791
2779
2792