2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه خدا حفظش کنه. چند سال جلوگیری داشتین طبیعی بود یا با قرص؟

خیلی ممنون عزیزم من اصلا جلوگیری نکردم یعنی از تیرماه 96 که رفتیم خونه خودمون اقدام کردیم تا بهمن 96 که دیگه باردار شدم

خیلی ممنون عزیزم من اصلا جلوگیری نکردم یعنی از تیرماه 96 که رفتیم خونه خودمون اقدام کردیم تا بهمن 96 ...

انشااله با دل خوش بقلش کنی. آفرین چه کار خوبی کردین کاش منم جلوگیری نمیکردم. 6 ماهه اقدامم ولی بی نتیجه. بیخودی 9 ماه قرص انداختم خیلی اشتباه کردم. دو ماه اول اقدامم دکتر گفت باردار نمیشی چون هورموناش باید از بدنت خارج بشه. در واقع میشه 4 ماه اقدام.  ببخشید میتونم بپرسم چند سالتونه؟ من تازه رفتم 30

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩
من خیلی وقت بود اما دکتر نمیرفتم .ی بار باردار شدم سقط شد .ولی پیش ی دکتر خوب تو تهران رفتم‌کمکم کرد ...

واااای خدا چه جالب. انشااله بسلامتی. مشکلتون چی بود؟ معمولا قرصای کلومفین میگن باعث دوقلو زایی میشه.

من تخمکم خوب نبود .شوهرمم اسپرم ضعیف .لتروزول خوردم با امپولhmg و hcg

خدا حفظشون کنه وقتی می بینم اونایی که مشکل دارن باردار شدن بخدا خییییییییلی خوشحال میشم  خداروشکر میکنم.

من شوهرم آز داده کاملا نرماله خودمم پریودام 28 روزه و منظمه ولی یه خورده عفونت و زخم دارم دارو خوردم. فعلا که این 5  ماه گذشته نتیجه نگرفتیم این 6 ماه ببینیم خدا چی میخواد فردا 14 سیکلمه

خدا حفظشون کنه وقتی می بینم اونایی که مشکل دارن باردار شدن بخدا خییییییییلی خوشحال میشم  خداروش ...

باورت میشه منم عفونت داشتم و زخم .ولی خدا خیر بده دکترمو گفت با زخم کاری نداریم الکی دستکاری نکن تا بعد زایمان ولی عفونتو دارو داد همون ماه .