2777
2789
عنوان

دیروز هفت زنداداشم بود امروز تولد پسرش بزور تونستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 11556 بازدید | 200 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شما باشین شاید سخت باشه ولی مایی که هفت سال عزاداری میکنیم به یک کیک کوچیک و یک شمع فوت کردن نیا ...

پس فوت شد اون بنده خدا

ولی بازم کارتون خیلی خیلی ایراد داشت 

میتونستید دوماه بعد تولد بگیرید براش چه فرقی میکرد

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خونریزی مغزی کرد

خدا رحمتش کنه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

میتونستید صبر کنید چهلمش بگذره.جای خانمش برادرتون فوت شده بود هم برای بچه اش روز ۸ فوتش تولد می‌گرفت ...

اولا خدا نکنه دوما ما هفت سال داریم عزاداری میکنیم الان فقط خاکش کردیم 😭😭

خواهشااا خواهشااااا فکر زن دادنش نباشید 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

این دنیا دیگه بدرد نمیخوره حتی اگه بمیریمم کسی برامون عزا نمیگیره  

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

پس فوت شد اون بنده خداولی بازم کارتون خیلی خیلی ایراد داشت میتونستید دوماه بعد تولد بگیرید براش چه ف ...

بابا تولد نگرفتیم فقط یک کیک کوچیک از این خوراکی ها یک شمع روش گذاشتم فوت کرد بدون هیچ دست و شادی 

خواهشااا خواهشااااا فکر زن دادنش نباشید

واقعا بهترین نامادری هم وقتی بیاد جدایی میندازه زن بابامن رفتارش ب ظاهر خوبخ ولی خیلی جدایی انداخت بین ماها دیگه ب خونه بابامم سرد شدیم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙