2777
2789

بچه ها من اعتماد به نفس افتضاحی داشتم. هیچ كاری نمی تونستم بكنم. ترسام زیاد بود. از روابطم ناراضی بودم. جایی نمی تونستم كار كنم یه سالیه رو خودم كار می كنم، كلی مطالعه می كنم و سعی می كنم خودمو هرطور هستم با همه توانایی ها و استعدادها و  نقصام بپذیرم. از شرایط فعلیم، راضی باشم ولی تلاش كنم كه بهتر باشم. خیلیم هزینه زمانی و پولی دادم حتی رفتار دیگران كلی باهام بهتر یا بدتر شد. ولی جوری شد كه بعد عید امسال، من ۳-۴ تا پیشنهاد كار داشتم. الان جایی مشغول شدم كه تصورشم نمی كردم! كمتر از یه هفته ست اومدم اینجا ولی ازم خواستن كه استخدامم كنن. 

می خوام بگم همه چی دست ما نیست. عقبه مون مممكنه داغون باشه و عقبمون نگه داشته باشه و حتی ممكنه همچنان بخوان مشكلات زیادی برامون ایجاد كنن اما خودمون مسیول موندن تو اون شرایط افتضاح یا بهتر كردنشیم. شاید شرایط و بستر خیلیا بهتر از ما باشه و كارشون راحتتر باشه ولی دلیل نمی شه مام همون آدم داغون بمونیم و نسبت به خودمون بهتر نشیم. 

نتیجه: 

۱. خودمونو با قبل خودمون مقایسه كنیم

۲. بخوایم بهتر شیم

۳. تلاش كنیم كه بهتر شیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همش تصمیمای خوب خوب میگیرم ولی اراده نمیکنم کاری کنم 

برات  خوشحالم امیدوارم روز ب روز بهتر هم بشی

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

سه چهار تا پیشنهاد کار داشتی خوشبحالت من در به در دنبال کارم. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
من همش تصمیمای خوب خوب میگیرم ولی اراده نمیکنم کاری کنم  برات  خوشحالم امیدوارم روز ب روز ...

منم اولش همین بوذم. الانم كلی برنامه می ریزم و بهش عمل نمی كنم. اما سعی كن هدفای كوچولو بذاری. و سعی كنی حتما انجامشون بدی تا عادتت شه