2777
2789
عنوان

بی حس کننده برای اولین نزدیکی

215372 بازدید | 125 پست

آیا یه ماد یا کرم یا اسپری بی حس کننده وجود داره که بشه برای اوایل ازدواج جهت کاهش درد نزدیکی استفاده کرد اسم کرم واسپری لیدوکایین رو شنیدم اما آیا زنها هم میتونن استفاده کنن و چند بار میشه استفاده کرد وبه کجا باید زده بشه و کدوم موثر تره کرم یا اسپری وچه مقدار باید استفاده کرد آیا موثر هم هست و خطر نداره

شما تاحالا استفاده کردین؟

میشه از تجربیاتتون بگید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسپری لیدوکایین خوبه منم اولین بار استفاده کردم ولی کلا استفاده نکنی بهتره .هم میشه برا مرد اسپری کرد هم ب واژن زن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

اگه ریلکس باشی و پیشنوازی خوب و به اندازه کافی انجام بشه، دردش اونقدر هم زیاد و غیرقابل تحمل نیست. البته بهتره معاینه بشی برای نوع بکارت، یوقت از نوع خیلی ضخیم نباشه. دکتر بهت میگه زفاف در چه پوزیشنی انجام بشه که درد و خونریزی کم باشه

نترس اصلا درد نداره 

اصلا ايني كه جا افتاده نيست 

من بعد از ٥سال نامزدي از ترس دوهفته بعد عروسيم رابطه داشتم خدا خيرش بده يه خانمه اينجا منو راهنمايي كرد كه اروم باشم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
فقط اون قسمته کجا باید زد😁😁😁 بیا بمال ب فرق سر من والا

وای خدا نکشتت دیوونه خب سوال پرسید بچم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اسپری لیدوکایین خوبه منم اولین بار استفاده کردم ولی کلا استفاده نکنی بهتره .هم میشه برا مرد اسپری کر ...

وا برا مرد استفاده کرد ک نعوط ندارن دیگه 

اصلا مرد برا چی استفاده کنه چیزی ک قراره بی حس بشه تو بدن زنه 😂😂😂😂

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍